İstanbul'da alışıldık manzara: Arkasından dumanlar çıkan İETT seyrine devam etti

İstanbul'da toplu taşıma sorunu her geçen gün büyürken mevcut İETT otobüslerinin yenilenmemesi sorunu ikiye katlıyor. Son olarak İstanbul Başakşehir'de seyir halindeki İETT otobüsü arızalanarak dumanlar eşliğinde yolculuğuna devam etti. Otobüsü görenler video kaydı açarken o anlar sosyal medyada “Yanıyorsun Fuat Ağabey” yorumuyla paylaşıldı.

İstanbul'da trafik ve toplu ulaşım çilesi bitmek bilmiyor. Megakentte en çok tercih edilen ve en yoğun ulaşım aracı olan İETT otobüsleri, sık sık arızalanarak gündeme geliyor.

Başakşehir'de seyir halindeki İETT otobüsü, bir kez daha arızalandı. Dumanlar eşliğinde ilerleyen otobüsü görenler, “Yanıyorsun Fuat Ağabey” yorumunda bulundu.

DUMANLARA ALDIRIŞ ETMEDEN SEYRİNE DEVAM ETTİ

Olay, önceki gün Başakşehir’de meydana geldi. Seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsünün arka kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar çıkmaya başladı. Otobüs şoförü dumanlara aldırış etmeden seyrine devam etti.

"YANIYORSUN FUAT AĞABEY"

Otobüsün içinde sürücü dışında başka vatandaşların olup olmadığı henüz bilinmezken, sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası akıllara Kemal Sunal’ın Sakar Şakir filmi geldi. Vatandaşlar, "Yanıyorsun Fuat Ağabey" yorumunda bulundu.

Damada tıraş değil makyaj yapıldı Deprem uyarı sistemini aktifleştirme için yapılması gerekenler Geleceğin diplomatları aranıyor Perseid Göktaşı Yağmuru saat kaçta, nasıl ve nereden izlenir?