İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul'a kar yağacak mı? AKOM, İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi!

İstanbul'a kar yağışı için AKOM uyarılar ile birlikte tarih verdi. Megakentte yaşayan vatandaşlar, önceden önlemini almak için İstanbul'a kar ne zaman yağacak öğrenmek istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı verdi. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı, ne zaman?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul'a kar yağacak mı? AKOM, İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi!

Afet Koordinasyon Merkezi, İstanbul'a kar yağışı için beklenen günü açıkladı. Geçen hafta yapılan uyarılarda İstanbul'da sıcaklıkların 10 derece birden düşeceği açıklanmıştı. Hafta sonu ile birlikte düşen sıcaklıklar sonrasında AKOM, kar yağışının görülebileceği tarihi de söyledi. Peki, İstanbul' kar ne zaman yağacak?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul'a kar yağacak mı? AKOM, İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi! - Resim : 1

AKOM'DAN SON DAKİKA KAR YAĞIŞI UYARISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

AKOM'dan yapılan açıklamada, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul'a kar yağacak mı? AKOM, İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi! - Resim : 2

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 8 ila 10 derece birden düşmesinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, İstanbul'da kış değerlerine gerileyecek sıcaklıklarla sağanak geçişlerinin yaşanacağı anlatıldı.

Açıklamada, hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiği aktarıldı.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul'a kar yağacak mı? AKOM, İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi! - Resim : 3

Hava sıcaklıklarının 16 Ocak'a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin tahmin edildiği vurgulanan açıklamada, sıcaklıkların 17-25 Ocak arasında ise mevsim normalleri civarında seyretmesinin öngörüldüğü duyuruldu.

Açıklamada, İBB'nin kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığı, kış şartlarıyla mücadelede 12 bine yakın personelin ve 3 binden fazla iş makinesinin görev yapacağı bildirildi.

Van ve Bitlis'te 8 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor Asrın felaketinde kalan polis memuru 11 aydır aranıyor İncir ağacı ocak ayında meyve verdi İzmir'de boğazına kaju kaçan bebeğe Heimlich manevrasıyla ölümden döndü