İstanbul, Çanakkale, Bursa ve 4 ile daha güzel haber! Sonunda güzel günler geliyor

Marmara Bölgesi'nde yaşayan milyonlarca vatandaşı sevindirecek bir haber var! Çarşamba günü bölgeye dair heyecan verici bir gelişme açıklanacak. Bu gelişmenin İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illerini nasıl etkileyeceği haberimizde...

İstanbul, Çanakkale, Bursa ve 4 ile daha güzel haber! Sonunda güzel günler geliyor

Marmara Bölgesi'nde son günlerde yaşanan aşırı sıcak hava dalgaları, bölge sakinleri için zorlu bir süreç haline gelmişti. Peş peşe gelen sıcak hava darbeleri, bunaltıcı ve yorucu bir atmosfer yaratmış, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilemişti.

Ancak meteorolojik kaynaklardan gelen son haberler, bölge sakinlerine umut ışığı oldu. Salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşmesi ve daha serin bir havanın hakim olması bekleniyor. Bu durum, Marmara'da yaşayan vatandaşlar için büyük bir rahatlama sağlayacak.

hava-durumu

Müjde Marmara'ya Geliyor! Uzman Orhan Şen'den Yağmur Haberleri

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Marmara Bölgesi sakinlerine müjdeli haber verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bölgedeki İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova illerinde uzun zamandır beklenen yağışların çarşamba günüyle birlikte görüleceğini duyurdu. Şen açıklamasında:

"Yarın salı İstanbul'un batısı Çanakkale, Tekirdağ, Edremit Körfezi'ne yağış gelecek. Çarşamba günü de hafif yağış Marmara'da... Cuma ve cumartesi ise yağış Marmara, Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinde kuvvetlenecek" ifadelerini kullandı.

 
Geri dönüşüm deposunda yangın! Kızılcık Şerbeti dizisine katılan Fırat Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Miras paylaşımında yeni sistem! Kardeş kavgaları son bulacak 81 ildeki ehliyet sahiplerine duyuruldu! Artık taşımasanda olur