İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor

İstanbul Boğazı'nın özellikle Arnavutköy kıyısında ortaya çıkan denizanası yoğunluğu ve çöpler dikkat çekiyor. Boğaz'a spor yapmak için gelen Mehmet Ali "Ben burayı seviyorum. Koşmaya geliyorum. Bu kirliliği gördüğümde hoşuma gitmeyen bir görüntü" dedi.

İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor
  • İstanbul Boğazı'nda özellikle Arnavutköy sahilinde teknelerin arasına biriken çöp ve denizanası yoğunluğu dikkat çekiyor.

İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor - Resim : 1

  • Yapılan temizlik çalışmalarına rağmen kirlilik sürüyor. Denizde pet şişeler, hazır gıda ambalajları, tahta ve kütük parçaları bulunuyor.

İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor - Resim : 2

  • Tekne kaptanı Ali Aydın "Genelde poyraz havalarda yapıyor burası. Sahil denizanası ve çöplük. Geçen gün burada 4-5 metre uzunluğunda kütük çıkarttık" dedi.

İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor - Resim : 3

  • Boğaz'a spor yapmak için gelen Mehmet Ali "Ben burayı seviyorum. Koşmaya geliyorum. Bu kirliliği gördüğümde hoşuma gitmeyen bir görüntü. Çünkü böyle güzel bir yere böyle bir şey yakışmıyor. Ayrıca insana psikolojik açıdan da iyi hissettirmiyor. Olmamasını isterdim ama maalesef oluyor" dedi.

İstanbul Boğazı'nın Arnavutköy kıyısında denizanası ve çöplerin yoğunluğu dikkat çekiyor - Resim : 4

Kaynak: DHA

İstanbul İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)
Yoğun kirlilik nedeniyle denizanaları görüldü 15 yaşında maganda Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yılbaşından önce ödenecek mi? Hasan Bitmez'in sağlık durumu nasıl?