İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletiyle tehlikeli hareketler yapan kadın sürücü, mahalle bekçilerinin 'dur' ihtarlarına uymadıktan sonra yakalandı. Bekçilerin takibiyle akaryakıt istasyonunda yakalanan Melike D., mukavemet ettiği polisini kendisini ekip arabasına bindirmeye çalışmasını 'taciz mi ediyorsun?' diyerek manipüle etmeye çalıştı. Genç kadın götürüldüğü polis merkezini de birbirine kattı.

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu

Melike D. İstanbul Beyoğlu'nda polisleri çileden çıkarttı. Motosikletiyle tehlikeli hareketler yaptığı için bekçilerin dikkatini çekti. 'Dur' ihtarına uymaması ile başlayan kovalamaca bir benzin istasyonunda bitti. Kovalamaca bitmişti ancak olaylar bundan sonra başladı.

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu - Resim : 1

POLİSLERE TACİZ MANİPÜLASYONU

Bekçilerin takip ettiği kadın,  kendini bir akaryakıt istasyonunun tuvaletine kilitledi. İstasyona gelen polis ekipleri kadının çıkması için uyarıda bulundu. Polise hakaret ederek bağıran kadın, araca bindirmek isteyen polislere "beni taciz mi ediyorsunuz?" diyerek bağırdı. Kontrolü kaybeden kadın bir süre sonra polis merkezine götürüldü.

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu - Resim : 2

Polis merkezinde de kendini yere atan  Melike D.. rujuyla yere polise hakaret içeren yazılar yazdı. Nezarethaneye girmek istemeyen  Melike D., polisin saçını çekerek yere düşürdü.

Üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıkan  Melike D., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. 

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu - Resim : 3

UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Güçlükle sakinleştirilen kadının üst aramasında 0,1 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.  Melike D. ‘Polise mukavemet’ ‘Kasten yaralama’, ’uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘trafiği tehlikeye düşürme" suçlarından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu - Resim : 4

Melike D. mahkemece serbest bırakıldı. Serbest bırakılan kadın sosyal medyadan yaptığı yayınlarla polisi tehdit etmeye devam etti.

İstanbul Beyoğlu'nda genç kadın polisi çileden çıkarttı! Aramada uyuşturucu bulundu - Resim : 5

Bakanlar afet bölgesinde 15 Temmuz ne zaman, hangi güne denk geliyor? Umre kaydı nasıl, nereden yapılır? İzmir'de yeniden arabalı vapur seferleri başladı