İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu

İş insanı Sinan Urfalı, Kemerburgaz-Göktürk yolunda 10 milyon TL'lik Ferrari aracıyla kaza yaptı. 36 yaşındaki ünlü iş insanı kazadan yara almadan kurtulurken otomobili perte çıktı. Sinan Urfalı'nın eşi Burcu Gündoğar Urfalı 2018'de jet kazasında hayatını kaybetmişti.

İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu
  • 36 yaşındaki iş insanı Sinan Urfalı, Kemerburgaz-Göktürk yolunda ultra lüks otomobil Ferrari kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu.

İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu - Resim : 1

10 MİLYONLUK ARAÇLA KAZA YAPTI

  • Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Urfalı’nın ayakta kontrollerini yaptı.
  • Sağlık ekipleri Urfalı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirledikten sonra olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çalışmaların ardından Ferrari trafik çekicisi yardımıyla olay yerinden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Kaza nedeniyle ise otoyolda bir süre trafik yoğunluğu meydana geldi.

İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu - Resim : 2

GÖRÜNTÜ VERMEK İSTEMEDİ, ALKOL MUAYENESİ ARAÇTA YAPILDI

  • Öte yandan kaza sonrası lüks bir araca binen Sinan Urfalı, güneşliği indirerek görüntü vermek istemedi. Alkol muayenesi araç içerisinden oturduğu esnada yapılan Urfalı ardından olay yerine gelen bir arkadaşının aracına bindi. Urfalı daha sonra hızlı bir şekilde olay yerinden ayrıldı.

İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu - Resim : 3

EŞİ JET KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

  • Diğer yandan Sinan Urfalı’nın eşi Burcu Gündoğar Urfalı, 2018 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nden Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi dönüşü İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde düşen Başaran Holding’e ait özel uçakta diğer 6 arkadaşı ile birlikte hayatını kaybetmişti.

İş insanı Sinan Urfalı kaza yaptı! Ferrari pert oldu Urfalı yara almadan kurtuldu - Resim : 4

Bu haftaki Cuma hutbesi konusu "BİZ, TEK BİR ÜMMETİZ" İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu, barajlardaki son durum nedir? Ezine peynirine AB'den coğrafi tescil Sanat Güneşi 92'nci yaşında yapay zeka ile anıldı