İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri

Kağıthane'de yaşayan İranlı iş kadınının evine hırsız girdi. 40 Milyon TL'lik vurgun sonrası emniyete giden kadın soygunun kamera görüntüleriyle şikayetçi oldu. Harekete geçen ekipler 7 kişiyi yakaladı. Hırsızlardan biri İranlı kadının çalışanı çıkarken, 4 kişi tutuklandı.

  • İranlı iş kadını yaşadığı Kağıthane'de soyuldu. Niloofar G. ve Hamidreza B.'nin evine giren 4 kişi, kasayı çalıp kaçtı. 40 milyon TL soyulan kadın emniyet koştu, hırsızlardan biri yakını çıktı.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 1

40 MİLYON TL'LİK VURGUN

  • 2 Kasım Perşembe günü İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki Seyrantepe bölgesinde yaşayan İran uyruklu iş kadını Niloofar G. soyuldu.
  • Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler emniyet ekipleri tarafından incelendi ve suçlular düzenlenen operasyonla yakalandı.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 2

HIRSIZLARDAN BİRİ ÖZEL ŞOFÖRÜ ÇIKTI

  • 48 yaşındaki İran uyruklu iş kadını Niloofar G. ve Hamidreza B.‘nin evinin önüne, beyaz renkli ticari marka bir araç geldi. Şüphelilerden 4’ü bir kaç dakika sonra araç içinden inerek, kadına ait eve yöneldi.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 3

  • şüpheliler, evdeki kasayı alarak ikametten çıktı ve geldikleri araçla olay yerinden ayrıldı. Soygun anları ise kameralara anbean yansıdı.
  • Kadının evinden çalınan kasanın içinde 500 bin lira değerinde altın ziynet eşyası, içerisinde 1 milyon dolar, 130 bin Euro, 2 adet cep telefonu, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet tablet olduğu öğrenildi. 

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 4

POLİS HIRSIZLARI TEK TEK YAKALADI

  • Plakanın O.T.‘ye ait olduğunu fakat plakanın başka bir araçta kullanıldığı belirlendi. Olaydan bir kaç gün sonra kadına ait kasa, öğle saatlerinde Eyüpsultan Pirinçci köyü yakınlarında bir arazide atılmış halde bulundu.
  • Kasa üzerinde yapılan incelemede, herhangi bir parmak izine rastlanılmadı. Aracın içindeki diğer şüphelilerin kimlikleri de tespit edildi.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 5

  • Şüphelilerden Fevzettin S.’nin (27) ise mağdur kadının şoförü olduğu belirlendi.
  • Olayla ilgili S. ile birlikte Abdurrezzak U. (26) ve Yasin K. (42) gözaltına alındı. Şahısların ev aramalarında 127 bin dolar ve 5 bin Euro ele geçirildi. Kamuran U.‘nun (28) ise yurtdışına çıktığı tespit edildi.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 6

ŞÜPHELİLERİN 4’Ü TUTUKLANDI

  • Devam eden çalışmalarda Gaziosmanpaşa’daki bir otele baskın yapan polis ekipleri, Mustafa U. (24), Muhammed Talha B. (20), Ramazan Bora K. (27) ve Aybüke I.’yi (21) de gözaltına aldı.
  • Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden emniyette 1 adet suç kaydı bulunan Fevzettin S. 2 adet kaydı bulunan Abdurrezzak U., Yasin K. ve 37 suç kaydı olan Mustafa U. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 7

3’Ü ADLİ KONTROLLE SERBEST

  • Yine gözaltına alınanlardan emniyette 3 adet suç kaydı bulunan Muhammed Talha B. 5 adet suç kaydı bulunan Ramazan Bora K. ve 2 adet suç kaydı bulunan Aybüke I. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
  • Ayrıca otelde yapılan aramalarda kurusıkıdan bozma silah, 6 bin 200 lira para, kolye, bileklik ve saat ele geçirildi. Soygunda kullanılan araca ise el konularak emniyet otoparkına çekildi.

İranlı iş kadını İstanbul'da soyuldu! İşte 40 Milyon TL'lik vurgunun görüntüleri - Resim : 8

Kaynak: İHA

'2035 ile 2045 yılları arasında büyük bir deprem olabilir' Muğla'nın Dalaman ilçesinde oluşan hortum kamerada Gökçeada ve Bozcaada seferleri iptal Nisa Suresi Arapça okunuşu, Türkçe anlamı, Diyanet meali, fazileti, tefsiri