İstanbul belediye belediye iftar çadırları nerede?

Mübarek Ramazan ayı ile birlikte iftar çadırları merak ediliyor. Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında belediyeler iftar çadırlarını nereye kurulacak araştırılıyor. İBB ve ilçe belediyeleri iftar çadırları ile vatandaşlara belli noktalarda ikramlarda bulunacak. Peki, iftar çadırları nerede? İşte belediye belediye iftar çadırı yerleri...

İstanbul belediye belediye iftar çadırları nerede?

On bir ayın sultanı Ramazan ayı, bugün kılınacak teravih namazı ile başlıyor. Belediyeler, Ramazan ayının dayanışma ve yardımseverliğini hissettirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir gelenek haline gelen iftar çadırları bu sene nerelere kurulacak merak ediliyor. Peki, iftar çadırları kurulacak mı? İftar çadırları belediye belediye nerede? İBB iftar çadırları nerede kurulacak?

İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK MI?

İstanbul'da iftar çadırları kurulacak mı merak ediliyor. İstanbul'da belediyeler, ilçelerin merkezi noktalarında iftar çadırları kurabiliyor. Belediyeler, sosyal medya hesaplarından ya da resmi internet sitelerinde iftar çadırı nerede duyurusu yapabiliyor.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI KURACAK MI, NEREYE?

İBB, geçen yıl 18 ana ulaşım noktasında mobil büfelerden ve çadırlardan kumanya ikramı yapmıştı. Kumanyalar Eminönü, Yenikapı, Eyüpsultan, Maltepe, Üsküdar, Şirinevler, Esenyurt meydanlarında; Ümraniye, Yenikapı, Kartal, Kozyatağı ve Çekmeköy metro istasyonları ile Kadıköy ve Beşiktaş iskelelerinin önünde; Beylikdüzü, Avcılar, Cevizlibağ ve Mecidiyeköy metrobüs istasyonlarının girişinde, çadırlar ve mobil büfeler aracılığıyla dağıtılmıştı. Bu yıl da yine aynı noktalarda mobil büfelerin ve iftar çadırlarının kurulması bekleniyor.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN İFTAR ÇADIRI AÇIKLAMASI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “İlk aşevimizi İskenderun’da açtık, sıcak yemek sunuyoruz biliyorsunuz. Yenileri de gelecek ama başka bir haberimiz daha var; Üsküdar’da her gün on binlerce insanımızı buluşturan meşhur iftar çadırlarını, sofralarımızı bu Ramazan Üsküdar’da değil, deprem bölgelerimizde kuracağız.” dedi.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI AÇIKLAMASI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Ümraniye Belediyesi, geçen yıl iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlar için de metro istasyonlarının girişlerinde kumanya dağıtmış, Santral Meydan'da ise etkinlikler düzenlemişti. Bu yıl iftar çadırı kurulacak mı henüz belli değil. Belediye açıklama yaptığı zaman haberimiz güncellenecek.

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

KADIKÖY BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Kadıköy Belediyesi, geçen yıl Dumlupınar, Eğitim ve Hasanpaşa mahallerinde iftar çadırı kurmuş ve günlük 5500 kişiye iftar vermişti. Bu yıl nerede kurulacağına dair henüz açıklama yapılmadı.

TUZLA BELEDİYESİ RAMAZAN ÇADIRI NEREDE?

PENDİK BELEDİYESİ RAMAZAN ÇADIRI NEREDE?

Pendik Belediyesi Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Pendikliler Ramazan Ayında paylaşma ruhu yaşayacak. Ramazan ayı boyunca düzenli olarak iftar çadırları kurulacak. Kurtköy Kültür Sokağı, Kavakpınar Ahmedi Hani K.M.Yanı, Esenyalı Dörtyol Metro ,Pendik Millet Bahçesi ve Pendik Sahil Etkinlik Alanı’nda olmak üzere 5 çadırda iftar yemeği ikram edilecek. Bunun yanı sıra Pendik’teki Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil çıkış önü ve metro çıkışlarında iftara yetişemeyen vatandaşlar için sandviç, meyve suyu ve hurmadan oluşan iftariyelikler dağıtılacak.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI AÇIKLAMASI

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu Ramazan iftar çadırlarını deprem felaketini yaşayan Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde kuracak. Ramazan ayı boyunca binlerce afetzedeyi, gönül sofralarında buluşturacak olan belediye, bölgede maneviyat yüklü iftar ve sahur etkinlikleri de düzenleyecek.

BEYOĞLU BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Beyoğlu Belediyesi her yıl Ramazan ayında on binlerce kişiyi ağırladığı gönül sofralarını bu yıl Kahramanmaraş’ta depremzedeler için kuracak. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan gönül sofralarında her gün 15 bin depremzede iftar ve sahurlarını yapacak.

EYÜP BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Eyüp Belediyesi resmi sitesinden yaptığı açıklama ile iftar çadırının Reşadiye Ortaokulu Bahçesinde olacak. 

İstanbul belediye belediye iftar çadırları nerede? - Resim : 1

Uzman isimden 2 şehre deprem uyarısı Kandilli'den çok kritik 'erken uyarı sistemi' açıklaması Adana'da Kökünü Kurutma operasyonu: 212 gözaltı Resimli Hoş Geldin Ramazan mesajlar