AK Parti Çankırı Belediye Başkanı adayı Hüseyin Filiz kimdir?

Hüseyin Filiz, AK Parti tarafından Çankırı Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Hüseyin Filiz, üç dönem AK Parti Çankırı milletvekilliği yaptı. Peki, Hüseyin Filiz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Hüseyin Filiz hakkındaki bilgiler...

AK Parti Çankırı Belediye Başkanı adayı Hüseyin Filiz kimdir?

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkanı adayı Hüseyin Filiz oldu. 24. 25. ve 26. dönem AK Parti Çankırı milletvekilliği yapan Hüseyin Filiz, Ezel dizisiyle tanınan Oyuncu İsmail Filiz'in babasıdır. İşte Çankırı Belediye Başkanı adayı Hüseyin Filiz'in hayatı ve kariyeri...

HÜSEYİN FİLİZ KİMDİR?

Hüseyin Filiz, 2 Şubat 1958'de Çankırı'da doğdu. Balıkesir Savaştepe Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Ticari hayatına Çankırı'da başladı ve devam etti. Tarım Makineleri Fabrikası kurdu.

1995'te Çelik Kapı Fabrikasını kurdu, yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda showroom açtı. Traktör ve değişik markaların otomotiv bayiliklerini aldı.

Ankara'da akaryakıt istasyonu işletmeciliği yaptı. Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektörüne girdi. Filiz Tarım Makineleri AŞ, Filiz Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Filiz Çelik Mamulleri Ticaret Limited Şirketi ve Filiz Tarım ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Çankırı Çerkeş ilçesinde et, hayvancılık, süt ürünleri tesisi bulunmaktadır. Çankırı Yakınkent OSB'nin kurulmasına önderlik etti.

Ezel dizisiyle tanınan Oyuncu İsmail Filiz'in babasıdır.

TBMM XXIV, XXV ve XXVI. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı milletvekilliği yapmıştır. 2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çankırı Belediye Başkanı adayı olmuştur.

Uludağ'a çıkanlara büyük şok! 60 TL yerine 660 TL ödemek zorunda kaldılar AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu kimdir? AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Alinur Aktaş kimdir? İlk cemre ne zaman düşecek? 2024 cemre düşme tarihleri nedir?