Hayat değiştiren DNA testi! 100 milyon liralık servetin ortağı oldu

Armağan Şahin, 19 yaşında gerçek babasının İsmail Hakkı Dinçer olduğunu öğrendi. Şahin'in açtığı babalık davasında 39 yıl sonra karar çıktı. Dinçer’in mezarı açılarak DNA testi yapıldı. Çıkan sonuç ile Şahin, 100 milyon TL'lik servete ortak oldu.

Hayat değiştiren DNA testi! 100 milyon liralık servetin ortağı oldu

Arazi zengini olan ve hemen hemen 100 milyon TL'lik servete sahip olan İsmail Hakkı Dinçer'in kızı olduğu kesinleşen Armağan Şahin'in açtığı babalık davası, zamanaşımı gerekçesiyle reddedilse de Adalet Bakanlığı eliyle yenilenen dosya, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Hayat değiştiren DNA testi! 100 milyon liralık servetin ortağı oldu - Resim : 1

39 YILLIK HUKUK MÜCADELESİ

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, bu dava ile 43 yıl önce vefat eden Dinçer'in mezarı açılarak yapılan DNA testinde, yüzde 99.9 Armağan Şahin'in babası olduğu belirlendi. 39 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazanan ve Hakkı Dinçer'in nüfusuna geçirilen Şahin, 100 milyon TL'lik servete de ortak oldu.

Hayat değiştiren DNA testi! 100 milyon liralık servetin ortağı oldu - Resim : 2

'TÜRKİYE'NİN EN UZUN SÜREN DAVALARINDAN BİRİ'

Şahin'in avukatı Varol Turbay, "39 yıldır süren babalık davası sonuçlandı. Ülkenin en uzun süren davalarından biri oldu. Mirabeau'nun güzel bir sözü var. Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır. Bu davada da bunu görmüş olduk. Uzun süren bir dava oldu ama er ya da geç haklılığımızı ispatlamış olduk" dedi.

Hayat değiştiren DNA testi! 100 milyon liralık servetin ortağı oldu - Resim : 3

Son dakika! İzmir Selçuk’ta uçak kazası! Araziye düştü: 2 yaralı Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Marmaris'te kıldı Fiyatından sonra açıklaması da şoke etti Son dakika! Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem