Hatay'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'ın Belen ilçesinde saat 16.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan sebze yüklü kamyonun çok sayıda araca çarpması sonucu ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Hatay'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'ın Belen ilçesinde yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan sebze yüklü kamyon, çok sayıda araca çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Hatay'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

Kaza, saat 16.00 sıralarında Belen ilçesi, Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen kamyon, Belen yokuşundan inerken kontrolden çıktı.

Hatay'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

Önündeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon, park halindeki araçlara çarparak durdu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yol araç trafiğine kapanırken, kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Hatay'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

İstanbul metro sefer saatleri uzatıldı mı, en son kaça kadar çalışacak? Trabzon, Giresun ve Rize'den acı haber! İstanbul’da bir şahıs, takkeli ve şalvarlı bir gence sözlü tacizde bulunarak saldırdı Anneler gününe dair bilinmeyen 8 ilginç bilgi!