Haşemalı kadının havuza girişi engellendi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir sitedeki ortak havuza, yönetimin aldığı kararla başörtülü kadınların girişine yasak getirildi. Haşemalı olarak havuza girmeye çalışan kadın, site yöneticileri tarafından havuzdan çıkarıldı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki bir sitedeki ortak havuza, yönetimin aldığı karar ile “başörtülü kadınların” girişine yasak getirildi. Bölgede evi olan ve havuza haşema ile giren kadın şahıs site yöneticileri tarafından havuzdan çıkartıldı.

BAŞI KAPALI KADINLARA AYRIMCILIK DEVAM EDİYOR

Kendi oturduğu site içerisinde bulunduğu havuza haşemalı giremeyeceğini öğrenen kadın o anları kayda aldı. İddiaya göre, site çalışanı ve site yöneticisi kadının yüzmesini engelleyerek havuza haşema ile girmenin yasak olduğunu iddia etti.

Kararın yönetim tarafından verildiğini ve kadının haşemalı bir şekilde havuza girmemesi gerektiğini belirtildi.

Kadın ise özel mülkünün olduğunu aynı şekilde havuza gireceğini söylemesi üzerine site çalışanı havuza boşaltmak zorunda olduğunu söyledi.

HAŞEMA DÜŞMANI SİTE YÖNETİCİSİ: TELEFONLA NEYİ BELGELİYORSUNUZ?

Site yöneticisinin "Telefonu kapatır mısınız? Telefonla neyi belgeliyorsunuz yani" ifadeleriyle mağdur kadının bu zorbalığı kayda almasından rahatsız olması dikkat çekti.

KADIN GÖREVLİYİ ŞİKAYET ETTİ

O anların sosyal medyadan paylaşılması üzerine sitenin yasak kararına tepki yağarken, mağdur kadın Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Şikayet üzerine konuyla ilgili işlem başlatıldığı öğrenildi.

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları 24 ay vade ile satılıyor Gaziantep'te orman yangını! SGK'dan beklenen duyuru! Tüm emekliler yararlanacak: 24.000 TL nakit müjdelendi! Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü