Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? 2-3 Aralık Meteoroloji hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Tatil olan cumartesi ve pazar günleri hava durumuna göre vatandaşlar planlarını yapacak. Son günlerdeki yağışlı havanın yerini güneşli havaya bırakması bekleniyor fakat Meteoroloji kuvvetli rüzgar konusunda uyardı. Peki, hafta sonu havalar nasıl olacak? İşte 2-3 Aralık hava durumu tahminleri...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? 2-3 Aralık Meteoroloji hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az buutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. MGM, vatandaşları kuvvetli rüzgar konusunda uyardı.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI: Rüzgârın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? 2-3 Aralık Meteoroloji hava durumu tahminleri - Resim : 1

2 ARALIK CUMARTESİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: 2 Aralık Cumartesi günü Muğla, Antalya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da sağanak yağış bekleniyor. İç Anadolu Bölgesinde bulutlu bir hava hakim olacak. Yoğun sis bekleniyor. Marmara Bölgesinde kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Sıcaklıklar 19-20 dereceyi bulacak.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? 2-3 Aralık Meteoroloji hava durumu tahminleri - Resim : 2

3 ARALIK PAZAR HAVA DURUMU

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre 3 Aralık Pazar günü de cumartesi günü ile aynı olacak. Marmara Bölgesinde kuvvetli rüzgar devam edecek. Sıcaklıklar 19-20 derece arasında olacak. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Muğla ve Antalya'da yine sağanak yağış bekleniyor. İç Anadolu Bölgesinde sis ve puslu hava hakim olacak.

Hava durumu
Az önce deprem mi oldu? AFAD 1 Aralık 2023 tarihli son depremler listesi Evinden 2 kamyon çöp çıktı! Atatürk’e benzeyen TikTok fenomenine sorulan soru şoke etti Barajlarda seviye yüzde 30'u geçti! İşte İstanbul barajların doluluk oranı