Hafta sonu hava nasıl olacak? 3-4 Haziran hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava durumu merak ediliyor. Hava sıcaklıkların yükselmeye başladığı son günlerde vatandaşlar, hafta sonu planları yapmaya başladı. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak, yağmurlu mu güneşli mi? İşte 3-4 Haziran Meteoroloji hava durumu tahminleri...

Hafta sonu hava nasıl olacak? 3-4 Haziran hava durumu tahminleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Zonguldak çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

3 HAZİRAN CUMARTESİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 3 Haziran Cumartesi günü yurt genelinde yağış görülüyor. Ordu, Rize, Giresun, Trabzon, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ de deprem bölgesinde hava güneşli.

Ankara gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 25-14
İstanbul gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 24-17
İzmir gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 25-19

3 Haziran Cumartesi hava durumu
Caption

4 HAZİRAN PAZAR HAVA DURUMU

MGM tahminlerine göre 4 Haziran Pazar günü de yurt genelinde sağanak yağış olacak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Trakya Bölgesi az bulutlu ve güneşli geçirecek.

Ankara gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 21-14
İstanbul gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 25-18
İzmir az bulutlu ve güneşli 28-18

4 Haziran Pazar hava durumu
Caption
Hava durumu
Karayolları işçi alımı kura sonuçları açıklandı. 2 Haziran 2023 Diyanete göre il il Cuma namazı saatleri Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? 2 Haziran Cuma hutbesi yayınlandı mı, konusu nedir?