Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 10-11 Haziran hava durumu

Hafta sonu hava durumu, cuma günü nedeniyle araştırılıyor. Cumartesi - Pazar günleri için plan yapan vatandaşlar, hafta sonu yağış var mı, hava güneşli mi olacak merak ediyor. İşte Meteoroloji'den 10-11 Haziran hava durumu tahmini...

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 10-11 Haziran hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre hafta sonu bazı bölgelerde sağanak yağış var. Bazı bölgeler ise mevsim normallerinde bulutlu, güneşli bir hava yaşayacak. Peki, Meteoroloji'ye göre 10-11 Haziran'da hava durumu nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? İşte MGM hafta sonu hava durumu tahminleri...

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bugün ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

10 HAZİRAN CUMARTESİ HAVA DURUMU

Meteorolojiden gelen bilgilere göre 10 Haziran Cumartesi günü yurdun batı kısmına az bulutlu ve güneşli bir hava hakim. İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ise gök gürültülü sağanak yağış altında.

Ankara gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 25-14
İstanbul az bulutlu güneşli sıcaklık 25-17
İzmir az bulutlu güneşli sıcaklık 30-19

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 10-11 Haziran hava durumu - Resim : 1

11 HAZİRAN PAZAR HAVA DURUMU

Meteorolojik bilgilere göre 11 Haziran Pazar günü, Batı Karadeniz, Trakya, Marmara ve Ege'nin Kuzey kısmı güneşli ve az bulutlu gözüküyor. Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun bir kısmı sağanak yağışlı.

Ankara çok bulutlu sıcaklık 25-12
İstanbul güneşli az bulutlu sıcaklık 26-17
İzmir az bulutlu ve güneşli 30-20

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 10-11 Haziran hava durumu - Resim : 2

Hava durumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ı andı Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ehliyet sınavını, elektrik direğine çarparak tamamladı Babalar Günü ne zaman, bu pazar mı?