Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu

Hafta sonu hava durumu vatandaşların gündeminde. Sıcaklıkların artmaya başladı bu günlerde tatil olan cumartesi-pazar günleri için etkinlikler, planlar yapılıyor. Peki, hafta sonu yağış var mı? Cumartesi-pazar günleri hava nasıl olacak? İşte 1-2 Haziran Meteoroloji il il hava durumu raporu...

Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava nasıl olacak açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde sıcaklıklar yükselecek. Bazı şehirlerde termometreler 35-36 dereceyi gösterecek. Yağışlar ise Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde görülecek. İşte Meteoroloji'den 1 Haziran Cumartesi ve 2 Haziran Pazar hava durumu raporu...

Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu - Resim : 1

HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz'de görülecek gök gürültülü sağanağın Mersin'in iç kesimleri ile Adana'nın kuzey ve doğu, Osmaniye'nin kuzey ve Kahramanmaraş'ın güneybatı ilçelerinde yerel kuvvetli olması öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise normallerin üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Hafta sonu en yüksek sıcaklık Aydın'da görülecek. 1 Haziran Cumartesi 36 dereceyi görecek Aydın, 2 Haziran Pazar günü sıcaklığın 40 dereceyi bulması bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu - Resim : 2

İSTANBUL

1 Haziran 2024 Cumartesi günü için havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor, sıcaklık da 31 dereceyi bulacak.

2 Haziran 2024 Pazar günü için havanın Parçalı Bulutlu olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 31 dereceyi gösterecek.

ANKARA

1 Haziran 2024 Cumartesi günü için havanın Güneşli olması bekleniyor, sıcaklık da 29 dereceyi bulacak. 2 Haziran 2024 Pazar günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 31 dereceyi gösterecek.

Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu - Resim : 3


İZMİR

1 Haziran 2024 Cumartesi günü için havanın Güneşli olması bekleniyor, sıcaklık da 32 dereceyi bulacak.

2 Haziran 2024 Pazar günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 33 dereceyi gösterecek.

Bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı! Akdeniz, Adana ve Çanakkale'de korkutan depremler! İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İşte İSKİ güncel verileri Diyanet açıkladı: Bu hafta cuma namazı saat kaçta eda edilecek?