Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar?

Hac ön kayıtları devam ediyor. 2024 yılında kutsal topraklarda hac görevini yapmak isteyen ve ilk defa müracaat edecek olanlar için Hac ön kayıtları 13 Eylül'de başladı. Başvurularını yapan hacı aday adayları, hac kuraları ne zaman çekilecek merak ediyor. Peki, hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar?

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 yılı hac ön kayıt işlemleri devam ediyor. 13 Eylül'de başlayan hac ön kayıtları, ilk defa başvuranlar için geçerli. Önceki yıllarda başvuru yapanlar, sadece bilgilerini kontrol edecek, değişiklik gerekiyorsa düzeltme yapacak. Hac ön kayıtları ve bilgi düzeltme işlemleri e-devletten yapılıyor. İşte hac ön kayıtları ve hac kuraları hakkındaki bilgiler...

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar? - Resim : 1

2024 HAC ÖN KAYITLARI NE ZAMAN SONA ERİYOR?

​2024 yılında hacca gitmek üzere ilk defa müracaat etmek isteyen vatandaşlarımıza yönelik ön kayıtlar 13 Eylül'de başlayacak. Kayıtlar için son gün 11 Ekim.

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar? - Resim : 2

HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Hac kurası tarihi net olarak verilmedi. Fakat Diyanet Başkanı Ali Erbaş ''Hac müracaatları halen devam ediyor. Müracaatlar tamamlandıktan sonra yani Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başında hac kurasını gerçekleştirmiş olacağız İnşallah." sözleri ile hac kuraları tarihi hakkında bilgi verdi. 

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar? - Resim : 3

HAC ÖN KAYITLARI NASIL, NEREDEN YAPILIR?

​2024 yılında hacca gitmek üzere ilk defa müracaat etmek isteyen vatandaşlarımıza yönelik ön kayıtlar bugün başladı. Hac ön kayıtları 13 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

HAC ÖN KAYIT BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar? - Resim : 4

HAC ÖN KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

2024 yılı hac ön kayıtları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de yine sadece e-Devlet üzerinden alınacak.​ İlk defa kayıt yaptıracak olan vatandaşlarımız, öncelikle kayıt ücreti olan 450 TL'yi yatırdıktan sonra hac ön kaydını yapabilecek. 

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 Hac ön kayıtları ne zaman sona eriyor, kayıt ücreti ne kadar? - Resim : 5

HAC ÖN KAYIT ÜCRETİ NEREYE YATIRILIR? 

İlk defa kayıt yaptıracak vatandaşlar; anlaşmalı bankalardaki (Albaraka Türk Katılım, Emlak Katılım, Kuveyt Türk Katılımı, Türkiye Finans Katılım, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, T.C Ziraat Bankası, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım) kurumsal hesabına ön kayıt ücreti yatıracaklardır.

Yunanlılar Afgan bebeği ölüme terk etti, Türkiye kurtardı! Ayla'nın bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı Rus turistlerden Bartın’a bornozlu veda Bu da yaşandı: Ankara'da vinç ile sörf!