Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü

Türkiye 100. yıl etkinlikleri kapsamında Luna Medya ve Ratel Medya organizatörlüğünde Ocakçı Holding’in ana sponsorluğu ve Wood World Ahşap katkılarıyla 100. Yıl Marka Ödülleri 13 Ekim Cuma günü düzenlen muhteşem gala ile sahiplerini buldu. Haberet olarak biz de, ödül töreninde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülünü aldık. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, yoğun programı nedeniyle törene katılamadı ancak mesajını Haberet Haber Müdürü Cuma Obuz ile iletti. İşte törenden görüntüler...

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü

Ocakçı Holding ana sponsorluğunda Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ve Ratel Medya Kurucu Ortakları Soner Zorluoğlu ile Hakan Başak organizatörlüğünde 100. yıl etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin 100 yılında Türkiye için üreten, istihdam sağlayan marka ve kişiler ile birlikte sanat, spor, medya ve cemiyet dünyasının başarılı isimleri 100. Yıl Marka Ödülleri’nde buluştu.

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 1

Türkiye’nin 100 yılında ekonomiye katkıda bulunan, istihdam sağlayan marka ve kişiler ile birlikte sanat, spor, medya ve cemiyet dünyasının başarılı isimlerinin bir araya geldiği 100. Yıl Marka Ödülleri’ni ekranların başarılı oyuncu ve sunucusu Pınar Altuğ Atacan ile başarılı komedyen Ceyhun Yılmaz sundu. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’deki galda Öykü Gürman Cumhuriyet konseriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 2

HABERET DE ÖDÜLÜNÜ ALDI

Yaptığımız haberler ve gündemi yakından takip etmemiz nedeniyle 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldüğümüz törene Haberet Haber Müdürümüz Cuma Obuz ve Şef Editörümüz Bahadır Çolak katıldı. Bizi bu ödüle layık gören, gündemi Haberet'ten takip eden herkese teşekkür ediyoruz.

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 3

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 4
Haberet Haber Müdürü Cuma Obuz
Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 5
Haberet Şef Editör Bahadır Çolak

BUKET AYDIN YOĞUN PROGRAMI NEDENİYLE KATILAMADI

Yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ise mesajını iletti.

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 6

Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dijital gazeteciliğin ön planda olduğu bir dönemde Haberet’i kurma ihtiyacı hissettik. Genç ve güzel bir ekiple ilerliyoruz. Daha birinci yılımız dolmadan önemli işlere imza attık ve adımızı duyurmayı başardık. Türkiye’nin büyük haber portallarıyla rekabet eder hale geldik. Bu ödülü bize layık gördüğünüz için size teşekkür ediyoruz. Benim kişisel olarak çok ödülüm var fakat Haberet adına bu ikinci ödülümüz. Bu yüzden unutulmazlar arasına girecek. Tekrardan ekibim adına teşekkür ediyorum."

Haberet 100. Yıl Marka Ödülleri Töreni'nde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülüne layık görüldü - Resim : 7

Kaynak: haberet.com

30 yıldır çini sanatını yaşatıyor... Faizsiz evlilik kredisinin ayrıntıları belli oldu! Kimlere verilecek? Bolu'da deprem! "Öğretmeni dövemezsiniz"