Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı?

Gülşen Yüksel, uzun zamandır birlikte çalıştığı Müge Dağıstanlı ile yollarını ayırdı. Gülşen Yüksel, bugün yapılan 2. Sayfa programında ayrılık haberini canlı yayında paylaştı. Şok eden anları izleyenler Müge ile Gülşen neden ayrıldı araştırmaya başladı. Peki, Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte Gülşen Yüksel'e dair merak edilenler...

Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı?

 Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, veda etti. İkili, TV8 ekranında duygusal bir vedayla yayını kapattı. Gülşen Yüksel, programdan ayrıldığını açıkladı. 18 yıldır ekranlarda yer alan 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel ayrılması, gündeme damgasını vurdu. Peki, Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? 

Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı? - Resim : 1

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

Gülşen Yüksel, 1977 yılında Sivas'ta doğdu. Gülşen Yüksel, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü olan Gülşen Yüksel, uzun yıllar Sabah Gazetesi’nde çalıştı.

2007 yılından itibaren Müge Dağıstanlı ile birlikte çeşitli televizyon kanallarında magazin programları yaptı.

2015 yılında ekranların en çok izlenen magazin programlarından “2. Sayfa” adlı programı Kanaltürk'te Müge Dağıstanlı ile birlikte sundu. 2015 yılının eylül ayından itibaren Show TV’de yayınlandı.

Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı? - Resim : 2

Gülşen Yüksel, 21 Aralık 2012 tarihinde Vestel Grubu’nun ARGE şirketi olan VESTEK’in Genel Müdürü Metin Salt ile evlendi.

22 Şubat 2016 tarihinden itibaren 17 Şubat 2017 tarihine kadar Müge Dağıstanlı ile birlikte Kanal D'de “Renkli Sayfalar” adlı programı sundu.

Kanal D'den ayrıldıktan sonra Şubat 2017 ayında Fox TV ile anlaşarak Müge Dağıstanlı ile birlikte Mart ayının ilk haftalarında yayına gireceği bir magazin programı ile ekranlarda oldular.

Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı? - Resim : 3

Bir dönem 2. Sayfa programıyla TeVe2 ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel 2018 Eylül ayından itibaren Kanal D'de Gülşen ve Müge'yle 2. Sayfa programını sundu. Program 2018 yılında da Altın Kelebek Ödüllerinde de "Yılın En İyi Magazin Programı" seçildi.

Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Gülşen ile Müge neden ayrıldı? - Resim : 4

24 Eylül 2019 tarihinde Kanal D'de sundukları magazin programı 2. Sayfa yayından kaldırıldı. “Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa” programı hafta içi her gün 8.30'da Tv8 ekranlarında devam etmektedir.

Gülşen Yüksel, 29 Aralık 2023 tarihinden itibaren 2.Sayfa” programından ayrıldı.

Plastik alışveriş poşetlerinde fiyat güncellemesi Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'in konuğu Şef Maksut Aşkar başarıları, kariyeri 2023'ün son cuma hutbesinde yeni yıl vurgusu Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis! Gemi trafiği durdu