GSB koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı iki aşamada yapılıyor. İlk aşamada yer alan GSB personel alımı sonuçları açıklandı. Peki, GSB 2. etap koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları için bekleyiş sürüyor. Bakanlık bünyesinde çalışacak 11 bin 455 personel alımı yapılacak. İki aşamada yapılacak GSB personel alımında ilk etap tamamlandı. Şimdi gözler GSB personel alımı 2. etap başvuru sonuçlarında...

GSB koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

GSB sözleşmeli personel ilk etabında alınacak Psikolog, Büro Personeli ve Destek Personeli (Temizlik) Alımı kadroları için başvurular 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde alındı. Bu etapta yapılan başvuruların sonuçları 13 Eylül'de açıklandı.

GSB sözleşmeli personel alımı sonuçları, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) Başvurularım – Değerleme Sonuçları başlığı altından öğrenebiliyor.

GSB koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

GSB 2. ETAP BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İkinci etapta ise başvurular 28 Ağustos - 6 Eylül arasında yapıldı. Bu etapta başvurular, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli içindi. Başvuru yapan adaylar, sonuçların açıklanmasını bekliyor. Başvuruların bu hafta içi belli olması bekleniyor. Sonuçlar, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sayfasında Başvurularım – Değerleme Sonuçları kısmından görülebiliyor.

Isırığı can alıyor: Argiope lobata Elazığ'da görüldü Lise öğrencisi çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti Ehliyete yeni ayar! Düzenlemede sona yaklaşıldı! 125 cc motosiklet kullanabilecekler Ardahan'da evden kaçan Limon papağanı bulmak için şehir harekete geçti