GSB 1453 yurt yönetim personeli alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1453 yurt yönetim personeli alınacağı açıkladı. GSB personel alımı için başvuru yapmak isteyenler, GSB yurt yönetim personeli alımı başvuru tarihi nedir, başvuru şartları nelerdir merak ediliyor. İşte detaylar...

GSB 1453 yurt yönetim personeli alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB yurtları için 1453 yurt yönetim personeli alınacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, GSB yurt yönetim personeli alım başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nelerdir?

GSB 1453 yurt yönetim personeli alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir? - Resim : 1

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Gençlik ve Spor Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlık yurtlarında istihdam edilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı. Fakat sosyal medyada yapılan açıklamada başvuru tarihi verilmedi. Konuya dair gelişmeler olduğu vakit haberimiz güncellenecektir.

GSB 1453 yurt yönetim personeli alımı başvuruları başladı mı, başvuru şartları nedir? - Resim : 2

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında istihdam edeceğimiz 1453 Yurt Yönetim Personeli için alım sürecimiz başlıyor. Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete'de ve gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Van Gölü'nde üç noktada hortum oluştu Hatay'da korkutan deprem! Rize'de 23 köyde su baskınları yaşandı Su seviyesi yükseldi