GSB personel alımı: 11 bin 455 personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi nedir?

GSB personel alımı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından duyuruldu. Bakan Bak, çeşitli pozisyonlarda 11 bin 455 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, GSB personel alımı başvuru şartları neler, başvuru tarihi nedir, nasıl başvurulur?

GSB personel alımı: 11 bin 455 personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi nedir?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Personel alımı ilanı sonrasında GSB personel alımı başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru noktası merak ediliyor. İşte detaylar...

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için başvurular, 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını alımların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

 

Bestelediği şarkıyı annesine söyledi! Küçük kızın sevimli halleri izleyenleri güldürdü Argiope Lobata nedir, zehirli mi, ne kadar zehirli? Alg patlaması yaşandı! Göl turkuaza döndü Kayalıköy Barajı'nda su krizi!