Gençlere 650 Bin TL ödül yarışmayla dağıtılacak. 1 Eylül'e kadar başvurabilirsiniz.

Genç girişimcilere 650.000 TL ödül! Başvurular 1 Eylül'e kadar devam ediyor.

Gençlere 650 Bin TL ödül yarışmayla dağıtılacak. 1 Eylül'e kadar başvurabilirsiniz.

Genç Fikirler Fabrikası Yarışması Hızla Başlıyor

Yerel yönetimlerin sunduğu desteklerle, özellikle iş kurma hayali olan gençler için yeni fırsatlar kapıda. Finansal yetersizlikten dolayı projelerini hayata geçiremeyen genç girişimciler için KOSGEB'in sağladığı destekler dikkat çekiyor. Bu projeler, çeşitli hibe ve kredi destekleri ile destekleniyor.

Yarışmanın Detayları

Yozgat Valiliği, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Yozgat Belediyesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Bozok Teknopark A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen Genç Fikirler Fabrikası yarışması, 650.000 TL ödül havuzuyla genç girişimcilere cesaret veriyor. Yarışmanın ilk aşamasının sonuçlandığı bilgisi verilirken, ilerleyen dönemlerdeki adımlarla ilgili görüşmeler de sürmekte.

Ödüller ve Destekler

Bu yarışmada ödül kazanacak projelerin sahipleri, 650.000 TL ödül havuzunun paydaşı olacaklar. Yapılan açıklamalara göre en fazla 7 takıma 50.000 TL destek verilecek. Ayrıca, yarışmanın birincisine 70.000 TL, ikincisine 60.000 TL ve üçüncüsüne 50.000 TL ek ödül verilecek.

Teknopark'tan Destek

Bozok Teknopark, yarışmayı kazanan ekiplerin projelerini hayata geçirebilmeleri için ihtiyaç duydukları desteği sağlayarak, genç girişimcilerin iş dünyasına adım atmalarını kolaylaştıracak. Ayrıca, Yozgat Belediyesi'nin UNESCO Öğrenen Şehirler Küresel Ağı'na katılması, yerel yönetimin genç girişimcileri destekleme hedefini pekiştiriyor.

Başvuru Süreci

Yarışmaya başvurular, bugün itibarıyla başlamış olup, 1 Eylül’e kadar devam edecek. Tüm detaylar ve başvuru işlemleri için gencfikirlerfabrikasi.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu yarışmanın, ülkemizde yeni iş fikirlerinin ortaya çıkmasına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Bu haftaki cuma hutbesi yayımlandı mı? Cuma hutbesi konusu nedir? Yurt içi seyahat edenleri üzen zam! 11 Yıl aradan sonra tavan fiyatına zam gelip 4003 TL oldu. İŞKUR’dan Gençlere Yeni İstihdam Fırsatı: 400 TYP İşçi Alımı İşte MasterChef 2024'ün 17. yarışmacısı