Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları

Gaziler Günü, ülkemizde her yıl 19 Eylül'de kutlanıyor. Gaziler Günü kutlaması, TBMM tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi" unvanı verilmesiyle başladı. Bu özel günü kutlamak, tebrik etmek için resimli Gazi Günü mesajları, Gazi Günü kutlama mesajları hazırladık. İşte Gazi Günü mesajları 2023...

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 19 Eylül 1921'de Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’E, “MAREŞAL” rütbesi ile “GAZİ” unvanı verdi. Bu tarihten sonra 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlandı. Fakat resmi olarak Gaziler Günü, 19 Eylül 2000 tarihinde ilan edilmiştir. İşte resimli Gaziler günü mesajları, Gaziler günü kutlama mesajları...

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 1

GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI 2023

Kahraman gaziler, gaziler gününüz kutlu olsun.

Bu vatan Şehitlerimiz ve Gazilerimizin omzunda yükseldi. Gaziler günü kutlu olsun!

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! Saygı ve şükranlarımızla…

Milletimiz ve vatanımız uğruna canlarını ortaya koyan aziz gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun…

Türk Milletinin bekası uğruna bedeller ödemiş kahraman gazilerimizin “ 19 Eylül Gaziler Günü” kutlu olsun.

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 2

Başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimize ve terörle mücadele eden gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Şanlı gazi, sana selam! Selam sana ey şüheda! Vatan için bizlerin de, Canlarımız olsun feda! 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. “Ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

Bugün Mustafa Kemal ATATÜRK’E Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilişinin. 101.Yıl dönümü 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun

Vatan sevdası ile bu topraklar için “Şehadete niyet ettik, gazilikle onurlandık” diyen kahramanların 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum.

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 3

“Bu yurt baştan başa şehitler ve gaziler diyarıdır. Bu vatan bir boydan bir boya tunç heykeller otağıdır.” (Nihâl ATSIZ) 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Kahraman Askerimizin taşıdığı “GAZA” ruhu olduğu müddetçe, bütünlüğümüze ve milli birliğimize kast eԁenlerin kirli emelleri asla gerçekleşmeyecektir. Gaziler Gününüz Kutlu Olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Malazgirt‘ten Kıbrıs Barış Harekâtı’na, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize… Bu milletin, bu devletin bekası için yüreğini ortaya koymuş bütün gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum.

Millete Anadolu kapılarını açan, üç kıta уeԁi iklimԁe hakimiyet kurԁuran… Çanakkale’de ve İstiklal Savaşında tüm уokluk ve imkansızlıklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkmasını sağlaуan ruha; Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Milletimizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimizin önünde ve saygıyla eğiliyoruz.

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 4

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimizin Gaziler Gününü kutluyorum.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesi ile bizlere bu toprakları “VATAN” kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Vatan için can verme şuuruyla yola çıkıp bir ömür Gazilik onuru taşımaya hak kazanan tüm Gazilerimizin Gaziler günü kutlu olsun. Rabbim hepsine sağlık, Sıhhat, afiyet ve istikamet üzeri hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin.

Şehitlerimiz bizim şeref payemiz ve nurumuz, gazilerimiz ise övünç madalyalarımız ve onurumuzdur.

Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! Saygı ve şükranlarımızla…

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 5

Milletimiz ve vatanımız uğruna canlarını ortaya koyan aziz gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun…

Türk Milletinin bekası uğruna bedeller ödemiş kahraman gazilerimizin “ 19 Eylül Gaziler Günü” kutlu olsun.

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. “Ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

Gaziler Günü nedir, nasıl kutlanmaya başladı? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları - Resim : 6

Bugün Mustafa Kemal ATATÜRK’E Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilişinin. 102.Yıl dönümü 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun

Toprağı Vatan, İnsanı Ulus yapan, Yaşayan Anıtlarımız Gazilerimiz! 19 Eylül Gaziler günü kutlu olsun.

Gazilik, nesiller boyu taşınacak onurdur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz.

 

Ankara'da korkutan yangın: Ölüler var Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı, neden intihar etti? Araçtan inen kadın otomobil çarpmasıyla can verdi MMA dövüşçüsüne sokak kavgasında meydan okudu! Kanlar içinde kaldı