Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi bebek yoğun bakımdaki hemşireler deprem anında bebekleri korumak için mücadele verdi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu şehirlerden biri olan Gaziantep'te deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi bebek yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 hemşirenin, bebeklerin bulunduğu küvezlerin devrilmemesi için mücadele verdikleri görülüyor.

Yüzyılın felaketinde arama kurtarma çalışmaları da hız kesmeden devam ederken Gaziantep'te deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

KENDİLERİNİ BEBEKLERE SİPER ETTİLER

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi bebek yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 hemşirenin, bebeklerin bulunduğu küvezlerin devrilmemesi için mücadele verdikleri görülüyor.

Deprem sırasında "Ya Rabbi tövbe" diye bağırırken bina üzerine yıkıldı AKUT'un kurucusu Nasuh Mahruki hakkındaki bilgiler PAK Polis Arama Kurtarma nedir, nasıl olunur? Miraç Kandili ne zaman?