Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu?

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışma sonucunda 9 asker şehit oldu. Fulya Öztürk, bölgeden son durumu aktarırken söylediği sözlerle sosyal medyada tepki gördü. Fulya Öztürk'te sınırda ifşa tepkilerine ise "Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi" sözleriyle yanıt geldi. İşte ayrıntılar...

Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu?

Irak'ın kuzey kesimindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışma sonucunda 9 askerimiz şehit oldu.

Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu? - Resim : 1

Türkiye'yi hüzne boğan haberin akabinde gazeteci Fulya Öztürk, sınırın sıfır noktasına gitti.

Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu? - Resim : 2

"BÖLGEDE ŞARTLAR ÇOK ZOR. MEHMETÇİK VE JANDARMA KOMANDOLAR NÖBETLERİNE DEVAM EDİYOR"

"Hakurk'a yakın bir noktadayız. Pençe Kilit'e yakın noktadayız. Konuşmakta dahi zorluk çektiğimiz noktadayız" diyen Fulya Öztürk "Bölgede şartlar çok zor. Mehmetçik ve jandarma komandolar nöbetlerine devam ediyor. Böyle bir noktada Mehmetçik ve jandarma komandolar mücadele veriyor. Gece şartlar daha zorlaşıyor. Tipi yoğunlaşıyor" dedi.

Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu? - Resim : 3

"AZ ÖNCE KONUŞTUĞUMUZ TİM ARAZİYE ÇIKTI"

Gazeteci Öztürk "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" demesiyle sosyal medyada tepki çekti.

Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu? - Resim : 4"NEYİN 'İFŞA'YA GİRDİĞİNİ, GİRECEĞİNİ BİLE BİLMİYORSUNUZ BANA AKIL VERİYORSUNUZ?"

Fulya Öztürk ise sosyal medyada böyle önemli bir operasyondan bilgi vermekle suçlandı. Öztürk ise tepki göstererek şunları yazdı:

"Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi. Rahat olun… Neyin 'ifşa'ya girdiğini, gireceğini bile bilmiyorsunuz bana akıl veriyorsunuz? Yıllarım geçti bu bölgelerde."

 Fulya Öztürk'ten 'sınırda ifşa' tepkilerine yanıt! Siz neyin peşindesiniz yahu? - Resim : 5

Meteoroloji açıkladı: Kar yağışı ne zaman? Son dakika! Bolu'da 3,9 büyüklüğünde deprem MSB'den son dakika bedelli askerlik yerleri açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli 1629 personel alacak!