Fatih'te başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan kişi hayatını kaybetti

İstanbul'un Fatih ilçesinde boş arazide yürüdüğü sırada çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Ayhan Özçelik isimli vatandaş hayatını kaybetti.

  • Fatih'te Sümbül Efendi Mahallesi'nde 40 yaşındaki Ayhan Özçelik, boş arazide yürüdüğü sırada çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı.
  • Vücudunun çeşitli yerlerinden ve boynundan yaralanan Ayhan Özçelik'in bağırması üzerine Fatih Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri yardımına koştu.

HAYATINI KAYBETTİ

  • İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Özçelik, ambulansla hastaneye sevkedildi.

Fatih'te başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan kişi hayatını kaybetti - Resim : 1

  • Özçelik yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
  • Özçelik'in yakını Erhan Sürgit, "Belediye çalışanları bizi aradı. Bir yakınınıza köpek saldırdı dediler. Hastaneye kaldırmış sağlık görevlileri yakınımızı. 15 tane köpek saldırmış. Kendisi yoğun bakımdaydı ama vefat etti. Biz bile işe giderken bize saldırıyor sokak köpekleri. Aynı yerde benim 8 yaşındaki kızıma da köpekler saldırmaya çalıştı" dedi.
Plastik fabrikasında yangın! Dilan Polat cezaevinden çıktı Süper Mavi Ay: Ender gök olayı bu gece olacak🌚 21 ay sonra kiracısını çıkarttığı eve girince hayatının şokunu yaşadı