1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları

1 Eylül Dünya Barış Günü, dünya çapında çatışmaların önlenmesi ve barışın tesisi yolunda bilinçlenmeyi amaçlamak için kutlanıyor. Birleşmiş Milletler tarafından 1 Eylül, Dünya Barış günü olarak ilan edildi. İşte 1 Eylül Dünya Barış Günü resimli kutlama mesajları...

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları

1 Eylül, Birleşmiş Milletler tarafından, barış içinde bir dünya mücadelesi görevini hatırlatmak amacıyla Almanya'nın 1939 yılında Polonya'yı işgal ederek İkinci Dünya Savaşı'nı başlattığı tarih olan “Dünya Barış Günü” olarak ilan edip kutlamıştır. İşte resimli ve yazılı 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları...

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları - Resim : 1

1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJLARI

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine… 1 Eylül Dünya barış günü kutlu olsun.

1 Eylül Dünya barış günü kutlu olsun. Çocuklar yetim kalmasın. Savaşsız bir dünya olsun

En kötü barış, en haklı savaştan daha iyidir.. 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun.

Tüm dünyada savaşların son bulduğu, barışın ve kardeşliğin egemen olması dileğiyle “ 1 Eylül Dünya Barış Günü” kutlu olsun.

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları - Resim : 2

Barışın dilimizden düşmediği bir gelecek temennisi ile Dünya Barış Günü kutlu olsun.

Barışın, özgürlüğün ve adaletin egemen olacağı; insanların ölmediği, çocukların hep güldüğü, mutlu ve huzur dolu bir dünya dileğiyle.

Gülümsemenin dili, dini, ırkı yoktur. Tüm insanlar aynı dilde gülümser. Kimsenin gülüşü solmasın 1 Eylül Dünya Barış Günü

1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlar, tüm dünya mazlumlarının barış ve huzur içinde uyanacağı bir gelecek dileriz.

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları - Resim : 3

Ne yeşil bir zeytin dalı gibi baharlık ne de bir güvercin kanadı gibi hafiftir barış, bir bebeğin gülüşü gibi aydınlık aşk kadar güçlüdür barış 1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu olsun.

“Yurtta sulh, Cihanda sulh” ilk defa Mustafa Kemal Atatürk tarafından 20 Nisan 1931’de dile getirilmiştir…Bu duygularla 1 Eylül Dünya Barış Günü Kutlu olsun.

Ben insanım, insancılım Çünkü Allah’ın yarattığı kulum ‘Yurtta barış, dünyada barış’ derim Barışseverim, ben Ata’nın izindeyim. 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun.

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları - Resim : 4

Gözyaşlarının mutluluk için aktığı, savaşların olmadığı, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünya dileğiyle 1 Eylül Dünya Barış Gününü kutluyorum.

Ekmek gibi, su gibi, hava gibi Barış’a ihtiyacımız var. Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras Barış’tır.

Irk, din, dil, fikir, zevk ve sınıf farklılıklarımızın gerçek zenginliğimiz olduğunu unutmadan saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörü içinde bir gelecek adına 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun…

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları - Resimli 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlama mesajları - Resim : 5

Herkesin kendini diğerinden üstün gördüğü, tahammül edemediği, yok etmek ve ezmek istediği bugünün kibirli dünyasında, her şeye rağmen 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun!!!!!

Çocukların ağlamadığı, anne babaların mezar taşı yerine evlatlarına sarılabildiği bir dünya temennisiyle… 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlu olsun.

Deniz, göl, gölet ve sulama kanalları can alıyor İstanbul'da gece saatlerine elektrik fırtınası Diyanete göre İstanbul, Ankara, İzmir ve il il cuma namazı saatleri Diyanet 1 Eylül 2023 Cuma hutbesi konusu nedir?