Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman, kimlere verilecek?

Evlilik kredisi başvuru tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlenen gençlere 150 bin lira faizsiz kredisi kanun teklifini Meclise sunulacağını açıklamıştı. Peki, evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor, başvuru şartları belli oldu mu?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman, kimlere verilecek?

Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla verilecek faizsiz evlilik kredisi konusu gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya dair açıklamaları bir Kabine Toplantısı sonrasında yapmış ve kanun teklifinin TBMM'de görüşüleceğini aktarmıştı. 2 yıl ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Peki, evlilik kredisi başvuru şartları belli oldu mu?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman, kimlere verilecek? - Resim : 1

EVLİLİK KREDİSİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aile ve Gençlik Bankası ile ilgili kanun teklifini de Cumhur İttifakı olarak yakında Meclise sunuyoruz. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte ilk etapta deprem bölgesinde pilot projeleri hayata geçireceğiz. Deprem mağduru gençlerimizin yuva kurmalarına yardımcı olacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Gençlik Bankasının kurulması yönündeki çalışmanın da TBMM'nin açılmasının ardından gündemde olacağını belirtti.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman, kimlere verilecek? - Resim : 2

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ NE KADAR, KAÇ TL?

Yeni evlenecek gençlere devlet destekli verilecek evlilik kredisi miktarı 150 bin lira. Evlilik kredisi, 2 yıl ödemesiz, sonraki 48 ay vadeli olarak kurulacak Aile ve Gençlik Bankası üzerinden verilecek.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman? 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi ne zaman, kimlere verilecek? - Resim : 3

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI NELER, YAŞ SINIRI VAR MI?

Evlilik kredisi ile ilgili olarak en çok merak konu başvuru şartları ve yaş sınırı. Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla verilecek devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları henüz netleşmedi. Konuya dair gelişmeler ile birlikte haberimiz güncellenecektir.

Pastırma sıcakları ne zaman 2023? Pastırma sıcakları hangi ayda olur? Pastırma yazı nedir? Kapalıçarşı'daki gizli tehlike Kızılırmak'ta patlamamış top mermisi buldu! Arızalanan gemi güvenli bölgeye demirledi