Erkekler bu dünya için fazla masum! Genç kadın erkek arkadaşını bakın nasıl takip ediyormuş?

Genç kadın, arkadaş ortamında sevgilisinin sosyal medya hesabını takip etmek için kullandığı taktiği anlattı. Microsoft Excel programı kullandığını söyleyen kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Genç kadın erkek arkadaşının sosyal medya hesabını nasıl takip ettiğini anlattı. O anların görüntüleri sosyal medyada viral oldu. 

Takipçi sayısını kontrol ederek yakalamanın zor olduğunu belirten kadın, "Mesela 540 kişiyi takip ediyor ya, 1 kişi takip ederse 541 olacak. Ama 1 kişiyi çıkartıp yeni birini takip ederse yakalayamazsın." dedi.

Microsoft Excel programı kullandığını itiraf eden genç kadın, "Ben ne yapıyorum? Excel'e yüklüyorum. Sonraki hafta bir daha indiriyorum ve karşılaştırıyorum. Farklı olanı kırmızı yapıyor. Diyorum; bunu neden takip ettin? Bu kim?" sözleriyle gündem oldu.

Hulahoop çevirerek köylülerin hakkını savundu! Nazara karşı hangi dualar, sureler okunmalı? İşte en etkili dualar Dindar Müslüman araştırması sonuçlandı Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi camide görev yapıyor?