Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor

LGBT terörü, küresel sermayenin de desteğini arkasına alarak bir virüs gibi yayılıyor. LGBT'ye tepkiler çığ gibi devam ederken kadınlar, kendi tuvaletlerini kullanan ve ‘kadın olduklarını iddia eden’ translara karşı isyan etti.

Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor

Küresel sermayenin desteği ile her geçen gün biraz daha büyüyen LGBT terörünün korkunç boyuta ulaştı.

 

Bugün bazı kadınlar maruz kaldıkları ve her geçen gün artan zorbalığı gözler önüne seren olaya tepkilerini sosyal medyada gündeme getirdi.

Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor - Resim : 1

KADINLAR TUVALETİNDE BOY GÖSTERDİLER

‘Kadın olduklarını iddia eden’ kişiler, kadınlar tuvaletlerini kullanarak mahremiyet ihlalinde bulunurken, ayna karşısında çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

Her geçen gün artan bu paylaşımlar karşısında kadınlar, isyan ederek yetkililerden yardım istedi.

Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor - Resim : 2


‘ZORBALIĞINIZIN FARKINDA MISINIZ?’

Kadın olduğunu öne süren ‘Rüzgar Asya’ isimli erkek Twitter kullanıcısının kadınlar tuvaletinden yaptığı paylaşıma, ‘Anastasia Atanasiu’ isimli kadın tarafından tepki gösterilerek, ‘Kendini kadın hissetmen seni kadın yapmıyor. Zorbalığınızı farkında mısınız?’ ifadeleri kullanıldı.

Bir başka Twitter kullanıcısı kadın ise tesettürlü kadınların tuvaletlerde başörtülerini düzeltmek adına başlarını açtıklarını ve LGBT’lilerin tuvaletleri kullanmasının kadınların özgürlüklerini kısıtladığını belirtti.

Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor - Resim : 3

Miss Zencefil isimli LGBT'li ise YouTube kanalında yayınladığı video ile transların da kadınlar tuvaletini kullanabileceğini ileri sürdü. Paylaşıma gelen yorumlarda kendisine çok sayıda kadın tarafından tepki gösterildi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Twitter'da bazı kullanıcılar fotoğrafları alıntılayarak tepki gösterdi. İşte o tepkilerden bazıları:

Trans kadınlar kadın değildir. Kadın kadındır, erkek erkektir. Girdiğim herhangi bir tuvalette birinizi görürsem kafanızı klozete sokar boğarım.

Trans kadın yoktur, sen bir erkeksin. Kadınlar tuvaletinde senin gibi bir ucubeye rast gelirsem kafanı lavaboya sokarım.

Erkek erkektir kadın kadındır! Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor - Resim : 4

Değildir ve olamazlar. Kadınlar kadındır, erkekler erkektir, trans kadınlar da kadın taklidi yapmaktan hoşlanan erkeklerdir. Buraya kadar bunu bir cinsiyet disforisi görüp kendileriyle bir uzlaşı zemini arayabilirim ama ötesi çok daha ciddi bir ek mental hastalığa işaret eder.

Bir konu okudum az önce çok doğru bir yazıydı. " trans kadınlar " kimliği değişmiş ama doğası erkek olan bu tiplerle sosyal ortamlar, Avm ler yada her hangi bir toplumun, olduğu bayanlar tuvaletinde şahsen denk gelirsem onuda, işletmeyide birbirine katarım O bir erkektir okadar

Öğretmenlik Meslek Kanunu'ndaki bazı maddeler değişti Sevgilisiyle tatile gidemeyen genç kızın isyanı Ticaret Bakanlığı'ndan yanıltıcı reklam yapanlara ceza yağmuru Menzil grubunun lideri son yolculuğuna uğurlandı