En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları

Cuma mesajları... İslam aleminin haftalık bayramı mübarek cuma günü cuma mesajları ile selamlaşılır, birbirlerine hayırlı duaları, dilekleri iletilir. Bu yüzden cuma günleri ayetli, hadisli, dualı, en yeni resimli cuma mesajları araması yapılıyor. Sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz, sosyal medyada paylaşabileceğiniz cuma mesajları derlemesi hazırladık. İşte en güzel resimli cuma mesajları 2024...

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! Bir cuma gününe daha eriştik. Bu özel günde cuma mesajları araması yine ilk sıralarda yer alıyor. Cuma mesajları, ayet, hadis, dua içeren, gönderilen kişiye dua, dilek ya da mesaj barındıran özel hazırlanmış resimli veya yazılı sözlerdir. Haberimizde sizler için özel olarak hazırlanmış cuma mesajları yer alıyor. Resimli cuma mesajları, ayetli, dualı, hadisli cuma mesajları içinden seçtiklerinizi sevdiklerinize gönderebilir veya sosyal medyada paylaşabilirsiniz. İşte kısa, uzun, özgün mübarek cuma sözleri ve resimli cuma mesajları...

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 1

CUMA MESAJLARI 2024

Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah’tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir. En içten dualarımız kabul olsun cumamız da mübarek olsun inşallah.

Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım. Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Bugün bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın rauf adıyla, kalbimizdeki marazları gidersin şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!

Yaradanın ‘affına’ resulünün ‘sevgisine’ cennetin en güzel ‘köşesine’ mazhar olabilmeniz dileğiyle. Hayırlı cumalar.

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 2

Ne muhtacına muhtaç olayım, ne de muhtacının başına taç olayım. Muhtaç eyleme Ya Rab! Muhtaç olacaksam bir sana muhtaç olayım. Hayırlı nurlu Cumalar.

Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.
Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın İnşallah. Cumanız mübarek olsun.

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle. Cuma’mız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar.

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 3

Bu güzel cuma gecesinde, rahmetin gökyüzünden yağarken, sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme Allah’ım. Hayırlı Cumalar dilerim.

Ey Allah’ım! Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Amin. Hayırlı Cumalar. Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 4

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Ey Rabbim, senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Ey Rabbim. Gazabından bizi emin kıl Rabbim. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah.

Rabbim Cuma gecenizi mübarek eylesin. Hayırlı amel, hayırlı ilim ile son nefeste iman ile ölebilmeyi ümmeti Muhammed'e nasip eylesin. Amin.

Ey Rabbim… Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 5

Ey Rabbim…Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim… Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

Sade duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Cuma günün mübarek olsun…

Ya Rabbi! Eğer Allah’ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah’tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (Sallallahu Aleyhi Ve Sellem) Allah’ın Resulüdür demeyi nasip et. Cumanız mübarek olsun inşallah.

Bu güzel Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Cumanız mübarek olsun.

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 6

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 7

En güzel Cuma mesajları 2024 | Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 8

Eve yıldırım düştü Senegalli çay işçilerine kötü haber Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak 2024? Rüyada Gaz Çıkarmak Nedir? Ne Anlama Gelir?