AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı oldu. Önceki seçimde Niğde Belediye Başkanı olan Emrah Özdemir'e ait bilgiler, yeniden aday gösterilmesi sonrasında araştırılıyor. Peki, Emrah Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir?

AK Parti, 31 Mart yerel seçiminde Niğde Belediye Başkanlığı için Emrah Özdemir'i aday gösterdi. Mevcut başkan olan Emrah Özdemir, aile şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak da görev yaptı. Peki, Emrah Özdemir kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte Emrah Özdemir biyografisi...

EMRAH ÖZDEMİR KİMDİR?

Emrah Özdemir, 1980 yılında Niğde'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Niğde'de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aile şirketinde yönetim kurulu başkanıdır.

2006 - 2011 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

2011 yılında AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete başladı. Seçim İşleri Başkanlığı yaptı. 2013'te Niğde İl Başkanlığı görevine atandı. Bu görevi 2017 yılına kadar devam ettirdi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilen Özdemir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Emrah Özdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran kimdir? AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya kimdir? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Evlat nöbetindeki Remziye Anne PKK'ya isyan etti