Emlakçıların telefonu susmuyor, arayan aynı soruyu soruyor! Kiracıyı nasıl çıkarırız?

Emlakçılara sorulan sorulara bir yenisi daha eklendi. Ev sahipleri arayarak"Kiracıyı nasıl çıakrırım" diye sormaya başladı. Bursa'da emlakçılık yapan Tugay Durak konuya ilişkin, "Son 2 yıldır telefonlarımız sık sık çalmakta. Arayanların çoğu ise ev sahibi-kiracı çekişmesinden kaynaklanıyor." dedi.

Emlakçıların telefonu susmuyor, arayan aynı soruyu soruyor! Kiracıyı nasıl çıkarırız?

Son günlerde ev sahibi - kiracı çekişmeleri arttı. Öyle ki, emlakçıları arayanlar ev sormak yerine 'Kiracıyı nasıl çıkarırım' diye sormaya başladı. Bu konular dolayısıyla emlak uzmanlarının telefonu sık sık çalmaya başladı. Emlakçılar ise arayan ev sahiplerini 1 Eylül’de yürürlüğe giren arabuluculuk hizmetlerine yönlendiriyor.

Emlakçıların telefonu susmuyor, arayan aynı soruyu soruyor! Kiracıyı nasıl çıkarırız? - Resim : 1

"BU KONUDA ÇÖZÜM NOKTASI DEĞİLİZ"

Bursa’da uzun zamandır emlakçılık yapan Tugay Durak, “Son 2 yıldır telefonlarımız sık sık çalmakta. Arayanların çoğu ise ev sahibi-kiracı çekişmesinden kaynaklanıyor. Biz iki tarafın da haklı olduğu konular olduğunu düşünüyoruz. Biz bu konuda çözüm noktası değiliz. Biz arayanları 1 Eylül’den itibaren mahkemelerde yürürlüğe giren arabuluculuk sitemine yönlendiriyoruz. Bu sistemi getirdikleri için yetkililere teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Emlakçıların telefonu susmuyor, arayan aynı soruyu soruyor! Kiracıyı nasıl çıkarırız? - Resim : 2

"BİZİM EN ÇOK TELEFON ALDIĞIMIZ KONU KİRACI-EV SAHİBİ ANLAŞMAZLIĞI"

Emlak Uzmanı Muharrem Ulutaş ise, “Bizim en çok telefon aldığımız konu kiracı-ev sahibi anlaşmazlığı. Ev sahipleri ücretleri düşük bulduğu için kiracıları evden çıkartmaya çalışıyor. Kiracılar ise kiralık ev bulamadıkları için kalma mücadelesi veriyor. Biz de bu konuda arayanlara yardımcı olmaya çalışıp, onları 1 Eylül’de yürürlüğe giren arabuluculuk hizmetlerine yönlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Emlakçıların telefonu susmuyor, arayan aynı soruyu soruyor! Kiracıyı nasıl çıkarırız? - Resim : 3emlak-vergisi-2018-kanunlari-hakkin-Sdtt.jpg" alt="" width="1200" height="800" />

Kaynak: İHA

Akdeniz'de çok sayıda hortum! O anlar kamerada... Diyarbakır'da şebeke çökertildi Ölüm düğüne giderken yakaladı! Elon Musk bu videoyu görmesin