Emekliye 24 Bin TL Promosyon Fırsatı Bankalar Yarışıyor: İşte Banka Banka Promosyonlar

Eylül ayında bankaların sunduğu yüksek promosyon fırsatları emeklileri sevindirdi. İşte detaylar!

Emekliye 24 Bin TL Promosyon Fırsatı Bankalar Yarışıyor: İşte Banka Banka Promosyonlar

Emeklilere yönelik olarak bankaların Eylül ayı promosyon kampanyaları tüm hızıyla başladı. Özellikle emekliye 24 bin TL’ye kadar çıkan promosyon ödemeleri, milyonlarca kişinin ilgisini çekiyor. Söz konusu promosyonlar, emeklilerin maaşlarını taşıma konusunda önemli bir teşvik oluşturuyor.

Bankaların Promosyon Yarışı Kızışıyor

Emeklilere yüksek promosyon fırsatları sunan bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Temmuz ayında yapılan maaş zamlarının ardından, birçok emekli yeni kampanyalardan en yüksek promosyonu almak için araştırmalarını sürdürüyor.

SGK’nın Yeni Protokolü ile Belirlenen Promosyonlar

SGK, Nisan ayında bankalarla yaptığı protokollerle emekliler, dul ve yetimler için 3 farklı maaş diliminde promosyon ödemeleri belirlemişti. En düşük ödeme 5 bin TL olarak belirlenirken, bazı bankalar Eylül ayı kampanyalarıyla bu rakamı 24 bin TL’ye kadar çıkarıyor.

Emekliye 24 Bin TL Promosyon Fırsatı Bankalar Yarışıyor: İşte Banka Banka Promosyonlar - Resim : 1

Banka Banka Promosyon Fırsatları

  • Akbank: Emeklilere 17.500 TL’ye kadar promosyon sunuyor. Aylık maaşı 10.000 TL’nin altında olanlar 6.250 TL'den faydalanabiliyor.
  • Denizbank: 3 yıllık dönem için 12.000 TL’ye kadar promosyon ödüyor. Aylık maaşı 10.000 TL'nin altında olanlar 5.000 TL alabiliyor.
  • Garanti BBVA: Emeklilere 15.000 TL’ye kadar promosyon sunuyor. Maaşı 10.000 TL’nin altında olan emeklilere 6.250 TL ödüyor.
  • ING: 18.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuyor. Aylık maaşı 10.000 TL’nin altında olanlar 6.250 TL alabiliyor.
  • VakıfBank: 3 yıl için emeklilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi sağlıyor. 30 Eylül'e kadar başvuru yapılabilir.
  • Yapı Kredi: Emeklilere 18.000 TL’ye kadar promosyon fırsatı sunuyor. Aylık maaşı 10.000 TL’nin altında olanlar 6.250 TL alabiliyor.

Hangi Banka Tercih Edilmeli?

Emeklilere sunulan bu farklı avantajları ve kampanya sürelerini dikkate alarak, en uygun ve yüksek promosyonu alabilmek için bankaların tekliflerini dikkatlice incelemek önem taşıyor.

Bitlis'te 4.5 büyüklüğünde deprem 'Deprem yardımları'nı satan 4 şahıs tutuklandı Bir babanın oğlunu darbettiği anlar kameraya yansıdı Artvin'deki arkeolojik kazı desteği