Elmacı Dede, Askerlere Elma İkramıyla Yürekleri Isıttı

74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, İzmir'deki askerlere elma götürerek vatanseverliğini gösterdi.

Elmacı Dede, Askerlere Elma İkramıyla Yürekleri Isıttı

Denizli'de yaşayan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Ege Ordusu Komutanlığı için bahçesinde yetiştirdiği elmaları İzmir'e götürdü.

Bir Vatanseverin Hikayesi

Yurt içi ve yurt dışında askeri operasyonlara katılan askerlere elma ulaştırması sebebiyle "Elmacı Dede" olarak tanınan Yılmaz, Türk bayrağıyla süslediği minibüsüyle Ege Ordusu Komutanlığı Tuğgeneral Hüdaverdi Ersoy Kışlası önüne geldi.

Askerlere Manevi Destek

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, askerlere destek olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Hayatının her döneminde askerlerin yanında olmayı ilke edindiğini söyleyerek şu şekilde konuştu:

"Sevdamız vatan, bayrak ve İslam olduğu için bana gece uykusu yok, durmak hiç yok. Ta ki şehadet şerbetini içene kadar bu yola devam edeceğim inşallah. Bu yola çıkarken yürüdüğüm yolları ve kat ettiğim mesafeleri asla unutmuyorum."

Elmaların Ardından İrmik Helvası

Yılmaz, bahçesinde yetiştirdiği elmaları soğuk hava deposunda sakladığını ve kışın da askerlere ikram edebildiğini belirtti. Elmalar tükendiğinde, irmik helvası hazırlayarak askerlerin yanına gittiğini dile getirdi.

Minibüsle Dağıtım

Son olarak, kışlaya giren Yılmaz, getirdiği elmaları askerlere dağıtılmak üzere teslim etti.

Denizli'de yaşayan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Ege Ordusu Komutanlığı'nda görev yapan askerlere...

Denizli'de yaşayan 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Ege Ordusu Komutanlığı'nda görev yapan askerlere dağıtılmak üzere bahçesinden topladığı elmaları İzmir'e getirdi.

Yeni Film İçin Heyecan Verici Gelişme Denizli'de su kesintileri başlayabilir 83 Yaşındaki Emekli Şoför ve 1954 Model Kamyoneti: Bir Aşk Hikayesi Sonbaharın Büyüsü: Domaniç Dağları'nda Sis Bulutları