Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli'nde sahur ve iftar saat kaçta?

Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan ramazanın ilk orucu için bu gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak. Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve ilçelerindeki vatandaşlar sahur ve iftar vakitlerini araştırıyor. İlk sahur, ilk iftar vakti saat kaçta? İşte Diyanet Ramazan imsakiyesi 2023...

Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli'nde sahur ve iftar saat kaçta?

"On bir ayın sultanı" ramazanın ilk teravih namazı, bu akşam ülke genelindeki camilerde kılınacak. Ramazanın ilk orucu için gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak. Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli Ramazan imsakiyesi ile il ve ilçelerdeki ilk sahur ve ilk iftar vakti belli oldu. İşte sahur vakti, iftar vakti...

İLK SAHUR SAAT KAÇTA?

23 Mart Perşembe günü kalkılacak ilk sahur vakti; Çanakkale'de 05:43, Edirne'de 05:40'da, Tekirdağ'da 05:37'de, Kırklareli'nde 05:37'de okunacak sabah ezanı ile ilk oruç başlıyor.

İLK İFTAR SAAT KAÇTA?

23 Mart Perşembe günü kalkılacak ilk sahur vakti; Çanakkale'de 19:35'de, Edirne'de 19:35'de, Tekirdağ'da 19:31'de, Kırklareli'nde 19:32'de okunacak akşam ezanı ile ilk oruç açılacak.

DİYANET RAMAZAN İMSAKİYESİ

Diyanet Ramazan imsakiyesi ile bulunduğunuz il ve ilçe seçimi yaparak sahur, imsak, iftar, teravih namazı vakitlerini görebilirsiniz.

Ramazan İmsakiyesi 2023 için tıklayınız

Bursa'da iftar ve sahur saat kaçta? 2023 Ramazan imsakiyesi Diyanet il il Ramazan imsakiyesi, imsak ve iftar vakti İstanbul iftar vakti - İstanbul sahur vakti saat kaçta? Mukabele hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?