Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri

Dünya Kız Çocukları Günü, her yıl 11 Ekim'de kutlanıyor. UNICEF ve Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen Dünya Kız Çocukları Günü, kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldığı eşitsizlik konusundaki farkındalığın artırılması amacıyla kutlanmaya başlamıştır. İşte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli mesajları, anlamlı sözler...

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri

Dünya Kız Çocukları Günü, her yıl 11 Ekim'de dünya çapında kutlanan bir gündür. 2012'de Birleşmiş Milletler tarafından alınan bir kararla kutlanmaya başlandı. Kız çocuklarının eğitim hakkı, beslenme, yasal haklar, kadına yönelik şiddet ve zorla evlilik konuları Dünya Kız Çocukları Günü mesajları ile gündeme taşınıyor. İşte Dünya Kız Çocukları resimli mesajları ve kutlama için anlamlı sözleri...

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 1

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI MESAJLARI

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nün farkındalığı sozlersitesi.com arttırmasını temenni ediyor, tüm dünya çocuklarının yüzlerindeki tebessümün hiçbir zaman solmamasını diliyorum.

Kız çocuklarının çalıştırılmadığı, istismara uğramadığı evlendirilmediği okutulduğu bir dünya ümidiyle Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Ümidimiz, geleceğimiz, hiç bitmeyen baharımız, yarınlarımız.11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 2

Küçük papatyalar; tüm kız çocukları ve kalbindeki çocuğu büyütmeyen tüm hanımlar DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ kutlu olsun

Güçlü kızlar, güçlü yarınlar… Yarınlarımıza sahip çıkmak, yarınlarımızı güçlü kılmak için Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 3

Kalp dile geldiğinde dil yola gelir. Aydınlık bir gelecek için kızlarımızı okutalım.. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu olsun

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun. Türk kızlarının hakları için mücadele eden Büyük Atatürk’ü saygıyla anıyorum.

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 4

Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun; özellikle mülteci, mağdur ve mazlum olanların…

Kitap okumak, yazmak, düşlemek, yaşamak gibi bir şeydir KIZ ÇOCUĞU..

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 5

Babalar ne kadar güldürürse kızları o kadar hayat saçar, kızları ne kadar gülerse hayata o denli meydan okur… Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Bir kızı olmalı insanın. Canıyla canlandığın, varlığıyla anlamlandığın, Özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ dağ efkarlandığın. Bir kızı olmalı insanın. “Dünya bir yana, kızım bir yana” diyebildiğin. (Nazım Hikmet)

Bir kız çocuğu eğitilirse, bir anne yetişir. Bir anne okursa, tüm insanlık aydınlanır. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Tüm kız çocuklarımız için cinsiyetçi toplumdan uzak, eşit bir gelecek diliyorum.

Okuyan ve sevgiyle büyüyen her kız çocuğu yarınlar için bir umuttur. Aydınlık yarınları kızlarımızla el ele kuracağız! Bugün Dünya Kız Çocukları Günü…

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 6

Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan kızlarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutluyorum. görev olduğunu hatırlama günü.

Bir kız çocuğu eğitilirse, bir anne yetişir. Bir anne okursa, tüm insanlık aydınlanır. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun Bir küçük prensesin de doğum günü kutlu olsun.

Evde, okulda, sokakta güçsüz olmadığını hisseden kız çocukları; gökyüzünün yarısının sahibi olduğunu bilen kadın demek. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Düşlerinden vurulurken çocuklar! Hangi yaşamaktan bahseder ki, Masallar!!.. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları - 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli kutlama sözleri - Resim : 7

 

 

İstanbul sokaklarında "Koca arıyorum" pankartıyla dolaşan Ukraynalı kadın sosyal medyada gündem oldu Tamale nedir, hangi ülkenin? Tamale nasıl yapılır? Tamale tarifi, yapılışı için gerekli malzemeler Emniyetten 'sahte site' uyarısı! "Bu linklere tıklamayın" Shani Louk yaşıyor mu?