Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları

Dünya Astsubaylar Günü; dünyada ve Türkiye'de çalışan ve emekli olan astsubayların kutladığı bir bayramdır. İlk olarak 17 Ekim 2012 tarihinde kutlanmaya başlandı. Bu özel gün için hazırlanan 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları, anlamlı Dünya Astsubaylar Günü mesajları haberimizde.

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları

Silahlı Kuvvetlerin önemli bir parçası olan astsubaylar için her yıl bugün Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanıyor. Kutlamaların başlangıcı olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin kuruluş günü 17 Ekim 1984 sayılıyor. İşte onların bu özel gününe özel derlediğimiz 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli ve yazılı mesajları...

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları - Resim : 1

DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ MESAJLARI

Herkes kendi için çalışır, biz ise vatan için… Biz Türk Astsubaylarız!

Tüm devrelerimin ve komutanlarımın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Kutlu Olsun

Bir ulusun kuvvetini belirleyen en önemli faktör askeri kuvvetidir. Astsubaylar günü kutlu olsun.

Ülkemiz ve aziz milletimiz için görev yapan tüm emekli ve muvazzaf Astsubaylarımızın “Astsubaylar Günü” kutlu olsun.

Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları - Resim : 2

Kahraman ordumuzda görev yapmış veya yapıyor olan tüm Astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar günü kutlu olsun.

Ülkemizin Her Köşesinde Gece Gündüz Demeden Görev Yapan Astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Kutlu Olsun…

Milletimizin gururu, çelik yumruğu, Başkomutanımız Atatürk’ün İzinden giden tüm astsubaylarımızın bu özel gününü kutlarım

Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyoruz. Emeklisi ve görevde olanları dahil Astsubaylarımıza sağlık ve başarılar diliyoruz.

Ordumuzun belkemiği astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Gününü kutluyor, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Ülkemizin her köşesinde gece gündüz demeden görev yapan muvazzaf ve emekli tüm silah arkadaşlarımın, “17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü “nü en içten dileklerimle kutluyor. Tüm şehitlerimizi rahmet Gazilerimizi minnetle anıyorum.

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları - Resim : 3

Türk silahlı kuvvetlerinin en gerekli ve önemli unsurlarından, birlikte çalışmaktan daima onur duyduğum astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, canlarını vatanlarına adayarak gazi olan ve şahadet mertebesine yükselen astsubaylarımızı saygıyla anıyorum.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sönmez meşaleleri, Yurtiçi ve Yurtdışında, milletimiz için gece gündüz demeden görev yapan ve vatan uğruna mücadele ederken şehit düşen, gazi olan tüm Astsubaylarımızın bu özel gününü kutluyoruz.

Ülkemiz sınırları içinde ve dışında vazife icra ederken şehit olan Aziz Şehitlerimiz ve Kıymetli Gazilerimiz başta olmak üzere, kahraman astsubaylarımızın 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar ve zaferler diliyoruz.

Kahraman ordumuzda görev yapmış veya yapıyor olan tüm Astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar günü kutlu olsun.

Ordumuzun belkemiği astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Gününü kutluyor, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Ülkemizdeki ve dünyadaki meslektaşlarımızla ve bize gönül veren siz saygıdeğer konuklarımız ile katkı ve katılımlarıyla bizlere destek olan tüm özel ve tüzel kurum ve kuruluşların yöneticilerine bu özel günümüzde teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, bugün mü? 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü resimli mesajları - Resim : 4

Dünya Astsubaylar Günü Kutlu Olsun.

Ordumuzda görev yapan ya da emekli olmuş güzide ve fedakâr tüm Astsubayların bu özel gününü kutlar hayatları boyunca esenlik ve sağlık dilerim.

Tüm Astsubaylarımızın Astsubaylar günü kutlu olsun.

Bir ulusun kuvvetini belirleyen en önemli faktör askeri kuvvetidir. Astsubaylar günü kutlu olsun.

Dünyanın hiçbir yerinde yoktur ki, senin kadar cesaretli, senin kadar şerefli bir asker. Astsubaylar günü kutlu olsun.

Mensubu olmaktan Onur ve Şeref duyduğum 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlu olsun.

“Komutanlar, emir vermiş olmak için emir vermezler. Gerekli, uygulanabilir olan hususları emrederler. Emir verirken, kendini, o, emri yerine getirecek olanların yerine koymak ve emrin nasıl yerine getirilip uygulanacağını düşünmek ve bilmek gerekir. ” Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk

Şehitlerimiz, gazilerimiz, toplumda kanaat önderi konumunda olan üyelerimiz ve Türkiye’nin değerlerini yükselten her bir meslektaşımızla birlikte Türkiye’yiz. Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun.

'Çocuk istiyor musun?' sorusuna ders niteliğinde cevap Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan (Ayhan Koç) neden saldırıya uğradı? Bursa'da yürekleri ağızlara getiren ihmal! Minicik bebeğin güvenlikten bihaber yolculuğu kamerada Cumhuriyet Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak