Düğünde geline ne altın ne de para taktı: 5 litrelik ayçiçek yağı...

Erzincan'da düzenlenen bir nikah töreninin takı merasiminde, görenleri güldüren bir an yaşandı. Çiftin akrabalarından biri geline altın yerine 5 litrelik ayçiçek yağı taktı. O anlar kameraya işte böyle yansıdı...

Düğünlerin vazgeçilmez bölümü takı merasimi mizaha döküldü. Öyle ki Erzincanlı Seda ve Oğuzhan Vatan çiftinin düzenlenen düğününde, akrabalarından biri ne altın ne de para taktı. Akraba Aşkın Güngör'ün, dünya evine giren çifte 5 litrelik ayçiçek yağı takması herkesi güldürdü.

Düğünde geline ne altın ne de para taktı: 5 litrelik ayçiçek yağı... - Resim : 1

Güngör açıklamasında, "Düğünümüzde altının dışında sadece Türk parasının takıldığını görüyorsunuz. Bunun yanı sıra çiftimize Ayçiçek yağı takmak istedik” dedi.

Düğünde geline ne altın ne de para taktı: 5 litrelik ayçiçek yağı... - Resim : 2

Seda ve Oğuzhan Vatan, çifti ise; “Verilen hediyeden hiç haberimiz yoktu, kendisine ve gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaralandığını gülerek anlatan Azerbaycan askeri şehit oldu Tekirdağ'daki DEAŞ operasyonunda 17 şüpheli yakalandı Cuma namazı saat kaçta? Cuma namazı kaç rekattır, nasıl kılınır? Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, anlamlı, farklı Cuma mesajları 2023