İŞKUR DSİ işçi alımı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

DSİ işçi alımı kura sonuçları merak ediliyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 908 sürekli işçi alımı duyurusu yapmıştı. DSİ işçi alımı başvuruları, İŞKUR üzerinden 17 Nisan - 24 Nisan tarihlerinde yapıldı. Başvuranlar arasında sınav yapılmaksızın noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Peki, DSİ işçi alımı kurası çekildi mi? DSİ kura sonuçları belli oldu mu? İŞKUR DSİ işçi alımı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

İŞKUR DSİ işçi alımı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Devlet Su İşleri işçi alımı kura sonuçları başvuranlar tarafından araştırılıyor. DSİ kadrosuna 908 işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden yapıldı. DSİ resmi sitesi dsi.gov.tr adresinden yapılan duyuruya göre işçi alımı kura çekilişi canlı yayında ve noter huzurunda yapıldı. Peki, DSİ işçi alımı kura sonuçları nereden, nasıl yapılır?

DSİ İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI MI?

Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyuruldu. 3 Nisan Çarşamba günü DSİ kura çekilişi canlı yayında noter huzurunda yapıldı.

İŞKUR DSİ işçi alımı kura sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? - Resim : 1

DSİ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura çekimi sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek, adaylara yazılı
tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

Ev sahibinden akıllara durgunluk veren ‘mülakatla’ kiracı arama ilanı Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? İstanbul'da "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıcılık soruşturması Mayıs ayında kar yolları kapattı