Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular

Artvin’in Yusufeli ilçesinde görev yapan kaymakam Hacı Kerim Meral'in ilçede yemek yediği restoranda döneri beğenmediği gerekçesiyle hesap ödemediği iddia edilmişti. İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma başlattığı olayın ardından Meral'den açıklama geldi. Genç Kaymakam, kendisine kumpas kurulduğunu ileri sürerek "Korumalarımı gönderip hesabı ödeyecektim" diye konuştu.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, restoranda yediği döner ve tatlıyı beğenmeyip, hesap ödemeden işletmeden ayrılan Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında, İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma başlatıldı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası gözlerin çevrildiği Hacı Kerim Meral sessizliğini bozdu.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 1

"KORUMALARI GÖNDERİP ÖDEYECEKTİM"

10Haber'den Ersin Eroğlu'nun aktardığına göre; olayın tamamen çarpıtma olduğunu ve birilerinin kendisine kumpas kurduğunu belirten Meral, şunları kaydetti:

"Korumalarımı gönderip hesabı ödeyecektim. Biz o lokantada defalarca yemek yedik. Esnafla hep iç içeyim. 29 Ekim'de bayrak da vermiştik. Benim yanımda cüzdanım yoktu. Beni yemeğe davet etmişti zaten iki arkadaş.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 2

 "ETİNİZ ÇOK LEZZETLİ ANCAK GEÇEN GÜN DAHA GÜZELDİ' DEDİM"

Gülerek konuşuyorum videoda farkındaysanız. Lokanta sahibine 'etiniz çok lezzetli ancak geçen gün daha güzeldi, bu biraz sert olmuş' dedim. Arkadaşlar hesabı ödeyeceklerdi. O da Kaymakam Bey canınız sağ olsun dedi.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 3

HABERLERDEN SONRA LOKANTAYA GİTTİ

'Onlardan hesabı alma' dedim. Benim de aklımda akşam ya da yarın korumaları gönderip hesabı vermek vardı. Haberlerden sonra lokanta sahibiyle konuştum. Kaymakam Bey ben sizin samimiyetinize inanıyorum, yanlış anlamışım dedi. Hakkımda soruşturma başlatıldı. Müfettişler bugün gelecekler."

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 4

LOKANTA SAHİBİ KONUŞTU

Mekan sahibi Ferhat Kodat ise Kaymakam Meral'in olayın ardından kendisinden özür dilediğini ifade ederek, "Eşim ve 35-40 müşterimin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum" dedi.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 5

"ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM"

"Geldiler yemeklerini yediler. Dükkanda 35-40 kişi varken 'Beğenmedim rezil bir yemek, hesap da ödemiyorum' dedi. Ben de 'beğenilmeyen yemeğin parasını almam' dedim. Yanındakiler hesap ödemeye kalktı. 'Ödemeyeceksiniz' dedi. Kaymakam Bey haberler medyaya düştükten sonra geldi özrünü diledi.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 6

"HAKKINI HELAL ET' DEDİ"

Ben de 'Eşim ve 35-40 kişinin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum' dedim. 'Hakkını helal et' dedi. Hakkımı helal ettim. İki gündür yüksek dozlu sakinleştirici alıyorum. Ömrüm boyunca böyle bir şey yaşamadım. Bir insanın onuruyla böyle oynanmaz.
Yemeklerini de yemiş bitirmişler. Ben kötü bir esnaf değilim. Ayakkabı boyacılığından buralara geldim.
Yusufeli beni bilir. Dava açmadım kendisine, sakinleşip öyle karar vereceğim. Kaymakam Bey için de üzülüyorum. Durum bundan ibarettir."

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 7

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, Artvin Valiliğinden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Döneri beğenmediği için hesap ödemeyen Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral: Bana kumpas kurdular - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

Dünyanın en pahalı baharatı Yozgat'ta yetişiyor! Kilosu 600 bin... Doktora öğrencisi 'pazar' sorusunda elendi! Herkes akbil ısmarladı sandı... Gerçek bambaşka çıktı! MasterChef'te ateş ve buz düellosunu kim kazandı, potaya kimler girdi?