Show TV'den istifa eden Dilara Gönder hakkındaki bilgiler

Dilara Gönder, Show TV'den istifa etti. Sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyuran güzel sunucu hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki, Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Show TV'den istifa eden Dilara Gönder hakkındaki bilgiler

Dilara Gönder, 2021'den beri Show TV'den ana haber sunuculuğu yapıyor. Twitter hesabından "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim." yazan Dilara Gönder istifa ettiğini açıkladı. Peki, Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında? Dilara Gönder nereli, evli mi? İşte Dilara Gönder biyografisi...

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

Dilara Gönder, 17 Haziran 1983'te Herrenberg, Almanya'da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu.

Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Fenerbahçe TV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

2013 yılında NTV’de “Zor İşler” isimli birbirinden zor mesleklerin tanıtıldığı, bizzat kendisinin deneyimleyerek sunduğu programı yaptı.

2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan “Ne Diyosuun” adlı dizide başrol olarak rol aldı ve bu onun ilk oyunculuk deneyimi oldu.

2015 yılında NTV’de kendisinin hazırlayıp sunduğu “Yeter ki İste” programını yaptı.Program engellenen vatandaşlarımızın başarı öyküleri üzerineydi.

2015 yılında NTV ve E2’de “Lingo” isimli kelime yarışma programını sundu. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandırmıştır.

23 Ağustos 2021'den itibaren Show TV'de haber sunuculuğu yapıyordu.

DİLARA GÖNDER EVLİ Mİ?

26 Aralık 2016'da Selim Yalın ile evlendi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dilara Gönder, Twitter'da @dilaragonder kullanıcı adıyla yer alıyor ve 185 bin takipçisi bulunuyor. İnstagram'da da
"dilaragondery" adıyla yer alan sunucunun 135 bin takipçisi var.

kimdir
Diyanete göre seferi namazı nasıl kılınır, şartları nedir? Diyanet 2023 fitre bedelini açıkladı! Deprem yardım parası nasıl alınır? Kahramanmaraş'ta 80. saate doğru 2 mucize daha: 9 yaşındaki Zeynep ve babası kurtarıldı