Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kimdir?

Derya Bulut, Cumhur İttifakının Kırklareli Belediye Başkan adayı oldu MHP'den 25. dönem milletvekili olan Derya Bulut, 2019 seçimlerinde de Kırklareli Belediye Başkan adayı idi. Peki, Derya Bulut kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kimdir?

Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Derya Bulut, Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Derya Bulut, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Derya Bulut kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Derya Bulut kimdir? İşte detaylar…

DERYA BULUT KİMDİR?

25. dönem MHP milletvekili adayı Derya Bulut, 1981 yılında Kırklareli'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırklareli'nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Bulut, ardından Kırklareli'nde özel bir dershanede öğretmenlik yaptı.

2003 yılında tamamladığı lisans eğitiminin ardından Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Partisinin Kırklareli İl teşkilatından çeşitli görevlerde bulunan Bulut, 2014 yerel seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkan adayı, 2015 yılında da milletvekili adayı olmuştu.

2015 yılına kadar MHP Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmesinin ardından Kırklareli'nden milletvekili adayı oldu. Derya Bulut, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP'den Kırklareli Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Derya Bulut, 2024 yerel seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Part Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı kimdir? Eşine kur yapan tilki kamerada İşte Diyanetin 2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı takvimi Türk Ordusu'nun kıyafetleri dönüşüyor