En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depremleri anlık olarak kaydediyor ve son depremler listesi ile paylaşıyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında bölgede dört binin üzerinde artçı deprem meydana geldi. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 18 Şubat Cumartesi AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgede artçı sarsıntılar, 12. günde devam ediyor. Aylar boyunca sürebileceğini uzmanlar tarafından belirtilen artçı depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak kaydediliyor ve son depremler listesi ile paylaşıyor. Peki, 17 Şubat Cuma en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu. 

EN SON NE ZAMAN, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Tatar, şu ana kadar 4 bin 700 civarında artçı sarsıntının yaşandığını belirterek, "4 dakikada bir meydana gelen artçı sarsıntıların çok büyük bir bölümü hissedilebilir düzeyde." dedi.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 2

deprem
"Evlerimizi müteahhitler değil TOKİ yapsın" TBB enkaz radarı uygulaması nedir, ne işe yarar, nasıl indirilir? Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır?