18 Şubat deprem bölgesi hava durumu

Deprem bölgesi hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş depreminden etkilenen on ildeki hava sıcaklıkları, afetzedeleri özellikle geceleri zorlamaya devam ediyor. Gündüz sıcaklıkların 15 dereceye kadar çıkmasına rağmen geceleri sıcaklık sıfırın altına düşüyor. Peki, deprem bölgesinde bugün hava nasıl? Deprem bölgesinde kar yağışı, yağmur var mı? İşte 18 Şubat Meteoroloji deprem bölgesi hava durumu tahminleri...

18 Şubat deprem bölgesi hava durumu

Asrın felaketi Kahramanmaraş depreminde 13. güne girdik. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin etkili on ilde hava sıcaklıkları, depremzedeler için büyük önem taşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, afet.mgm.gov.tr adresinden deprem bölgesi hava sıcaklık tahminlerini anlık olarak vatandaşlara sunuyor. Peki, deprem bölgesinde bugün hava nasıl? Yağış var mı? İşte 18 Şubat Cumartesi MGM hava durumu...

DEPREM BÖLGESİ HAVA DURUMU 18 ŞUBAT

Hava Sıcaklığı: İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Ülkemizin güney ve batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

18 Şubat deprem bölgesi hava durumu - Resim : 1

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

deprem Hava durumu
En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? "Evlerimizi müteahhitler değil TOKİ yapsın" TBB enkaz radarı uygulaması nedir, ne işe yarar, nasıl indirilir? Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?