En yeni, en güzel resimli ve yazılı Cuma mesajları

Cuma mesajları, kavuştuğumuz mübarek cuma gününde araştırılıyor. İnananlar, birbirlerine mübarek günde "Hayırlı Cumalar" ve "Cumanız Mübarek Olsun" dilerler. Bu yüzden ayetli cuma mesajları, hadisli cuma mesajları, anlamlı, farklı, kısa ve uzun cuma mesajları arıyor. Anne, babanıza, eşinize, dostunuza, tüm sevdiklerinize göndermeniz, sosyal medyada paylaşabilmeniz için yazılı ve resimli Cuma mesajları hazırladık. İşte en güzel, en yeni, yazılı ve resimli cuma mesajları...

En yeni, en güzel resimli ve yazılı Cuma mesajları

Cumamız mübarek olsun! Mübarek cuma gününe erişmenin sevinci ile cuma mesajları internette sorgulanıyor. Cuma mesajları; ayetli, hadisli, dualı olabilir. Twitter, Instagram, Facebook gibi sosyal medyada ve WhatsApp, Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları üzerinden paylaşmak için resimli Cuma mesajları daha çok aratılıyor. Sizler için en iyi, en yeni, en güzel resimli Cuma mesajları galerisi ile birlikte anlamlı, farklı, uzun ve kısa yazılı Cuma mesajları toparladık. İşte Cuma mesajları 2023 yeni...

Resimli Cuma Mesajları
Caption

CUMA MESAJLARI 2023

Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun. Hayırlı Cumalar.

Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreler, Arif anı seyreyler… Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler… Hayırlı Cumalar.

Allah’ın yarattığı ve can verdiği bu dünyada tüm güzellikler ve iyilikler sizlerle olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah elimizi Kuran ‘sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhit siz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek, günümüz hayırlı olsun.

Bu mübarek Cuma gününde imanımız gönlümüzü doldursun. Allah sevdiklerimizle beraber uzun bir ömür nasip etsin. Hayırlı Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları
Caption

Allah kulunu yeni güne çıkarttıysa, mutlaka Rızkını ‘da hazırlamış demektir. Allah’ım nimetlerinin ve sevginin farkında olarak nefes almayı bize nasip et, şükrümüzü arttır. Bizi senden başkasına muhtaç etme. Cumanız mübarek olsun.

Allahlım! Sana teslim olan bir kalp, doğru sözlü bir dil ve dosdoğru bir ahlak istiyorum. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım imanımızı tazele ve bizleri senin yolundan ayırma. Cumanız Mübarek Olsun

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve Cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Resimli Cuma Mesajları
Caption

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Büyük Allah’ım! Sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu Cumalar.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

Resimli Cuma Mesajları
Caption

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

”Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allah bilir. Hayırlı Cumalar.

Cuma namazı yolunda ayakları tozlanan kişiye Cehennem ateşi haramdır. Hayırlı Cumalar.

Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır. Hayırlı Cumalar.

Rabbimiz! El açıp Sana dua eden, Sana secde eden kardeşlerimizi bağışla; ömürlerini hayırlı eyle.. Hayırlı Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları
Caption

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

İnsan insanın önce duasına sonra da gönlüne muhtaçtır. Dualarda buluşmak dileğiyle. Cumanız mübarek olsun.

Büyük Allah’ım! Yüreği güzel insanları yolumuzdan, Sabrı ve şükrü dilimizden, Sağlığı sıhhati bedenimizden ve hayırlı olan ne varsa bizden ve sevdiklerimizden eksik eyleme. Hayırlı Cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları
Caption

Cuma günlerinde öyle bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua reddedilmez. Hayırlı Cumalar.

Güzel bir abdest alıp Cumaya gelerek sessizce hutbe dinleyenin, bir önceki Cumadan bu Cumaya ve üç gün sonrasına kadar, yani toplam on günlük günahı af olur.

Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa Senin hükmüne bıraktım. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Nefsime değil, Seccademe köle et beni… Amin! Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Bugün Cuma… Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

Resimli Cuma Mesajları
Caption
Resimli Cuma Mesajları
Caption
İstanbul'da korkutan görüntü! Marmaris açıklarında balina sürprizi Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı, nasıl alınır? Aile destek ödemesi ne zaman, ayın kaçında yapılacak?