En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları

Cuma mesajları haberimizde. Cumamız mübarek olsun. Bir cuma gününe daha eriştik. Cuma gününün güzel adetlerinden biri de birbirlerine cuma mesajları göndermek veya sosyal medyada hayırlı cumalar mesajları paylaşmak. İşte sizler için hazırladığımız en güzel, en yeni resimli cuma mesajları ve ayetli, hadisli, dualı, farklı ve anlamlı mübarek cuma sözleri...

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları

Cuma mesajları, bir cuma gününde yine yoğun bir şekilde araştırılıyor. Müslümanlar için özel bir anlamı olan cuma günü, sevdiklerine cuma mesajları göndermek isteniyor. Onlara hayırlı cumalar dilemek isteyenler internette ayetli, hadisli, dualı, farklı ve anlamlı cuma mesajları araştırıyor. İşte bu haftaya özel derlediğimiz en güzel, en yeni resimli cuma mesajları ve cuma sözleri...

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 1

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2023

Allah-ü Teâlâ`nın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz ve Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Belki kalbindir acıyan. Belki bedenin. Belki de ruhundur kıvranan. Belki de bin bir türlü muamma. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimi. Ya Rabbi; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet. Dua ile cumamız mübarek olsun.

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 2

Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma. Amin. Hayırlı cumaIar..

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

ÖyIe bir dua et ki günahın tövbenin büyüklüğünden ağIasın. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

Asırlar boyu bizi bir arada tutan, kardeş kılan merhamet ve hoşgörüden ayrılmamak temennisiyle… Hayırlı cumalar.

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 3

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve DUA ile … Hayırlı Cumalar.

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe’nde. Hayırlı cumalar dilerim.

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 4

CUMA SÖZLERİ 2023

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Allah”ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Dua Aşktır, Dua Huzurdur, Dua Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun…

Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 5

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı Cumalar.

Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder. Hayırlı cumalar…

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim daima ‘Hafız' ismiyle seni korusun. ‘Vedud' ismiyle seni sevsin. ‘Samed' isimiyle kimseye muhtaç etmesin. ‘Rafi' ismiyle daima seni yüceltsin. ‘Alim' ismiyle ilmini arttırsın. ‘Baki' ismiyle sana sonsuza dek firdevs cennetinde yaşamayı nasip etsin. ‘Allah' ismiyle bütün dualarını kabul etsin. Cumamız Mübarek olsun.

En güzel, en yeni resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı ve anlamlı Hayırlı Cumalar mesajları - Resim : 6

Allah'ım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Allah'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramın olsun.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Peş peşe uyarılar geldi! Hava nasıl olacak? Muş-Bingöl karayolunda 6 araç birbirine girdi Hastanedeki odasında ölü bulundu! Mide bulandıran görüntüler!