Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları

Cuma mesajları... Cuma günü, müslümanlar için özel bir gündür. Ayet ve hadislerle önemi anlatılan cuma gününde vatandaşlar, "Hayırlı Cumalar", "Cumamız Mübarek Olsun" demek için çeşitli cuma mesajları araştırıyor. Bu yüzden sizlere bayraklı cuma mesajları, anlamlı ve farklı cuma mesajları, resimli cuma mesajları, özgün ve yeni cuma mesajları hazırladık. İşte en güzel yazılı ve resimli cuma mesajları 2023...

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları

Bugün 19 Mayıs Cuma. Bugün hem mübarek cuma günü hem de Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Bu iki önemli günü bir arada kutlamak için bayraklı cuma mesajları araması ilk sıralarda yer alıyor. Ayetler, hadisler, dualar ile hayırlı cumalar dilemek isteyenler için özel cuma mesajları hazırladık. İşte birbirinden güzel, anlamlı resimli cuma mesajları...

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları - Resim : 1

CUMA MESAJLARI 19 MAYIS 2023

Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa Senin hükmüne bıraktım. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Nefsime değil, Seccademe köle et beni… Amin! Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Bugün Cuma… Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

Rabbimiz! El açıp Sana dua eden, Sana secde eden kardeşlerimizi bağışla; ömürlerini hayırlı eyle.. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları - Resim : 4

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler, Arif anı seyreyler… Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler… Hayırlı Cumalar.

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları - Resim : 5

Allahım! Sana teslim olan bir kalp, doğru sözlü bir dil ve dosdoğru bir ahlak istiyorum. Hayırlı Cumalar.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları - Resim : 6

”Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar

Mü’min kardeşinle münakaşa etme, Onun hoşuna gitmeyen şakalar yapma, ve ona yerine getiremeyeceğin bir söz verme. (Hz. Muhammed) Hayırlı Cumalar.

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

Anlamlı, farklı, yeni, bayraklı Cuma mesajları - Resim : 7

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve Cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Meteorolojiden uyarı: Akşam itibarıyla geliyor! Ankara'da uçan koltuk gündem olmuştu! Videoyu çeken vatandaş o anları anlattı Bakan Kurum depremzedelere konutları için tarih verdi Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı!