CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler

Cuma mesajları, vatandaşların birbirine "Hayırlı Cumalar" dilemek için seçtiği kısa yollardan biri. Ayetli, hadisli, anlamlı Cuma mesajları ile siz de sevdiklerinize dualarınızı iletebilirsiniz. İşte en güzel, en yeni resimli cuma mesajları...

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler

Bir cuma gününe daha erişmenin sevinci içindeyiz. Öğle vaktinde huşu ile eda edilecek cuma namazı öncesinde sevdiklerimize cuma mesajları göndermek güzel adetlerimizden birisi. İçinde ayet, hadis, dua olan, anlamlı, uzun ve kısa, yazılı ve resimli cuma mesajları derledik.

CUMA MESAJLARI 2023

"Bir güzellik yap kendine. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Bırak sahip olamadıkların üzülsün senin olamadıklarına." {Şems-i Tebrîzî} Hayırlı Cumalar...

Ya Rabbi, Dert verdiğinde sabredecek, Derman verdiğinde şükredecek iman nasip eyle. . . Cumanız mübarek olsun.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanınız bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Cumanız Mübarek olsun!

"SÜKÜRLER OLSUN" ne büyük özgürlük Allah'a Kul Olmak, Ne Büyük Seref Muhammed'e Ümmet Olmak, Ne Büyük ikram Bir cumaya daha nail olmak ... "HAYIRLI CUMALAR"

Hz. Mevlana der ki: Dostlarını daima vefa ile hatırla...!!! Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen. Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz. Selam ve dua ile. HAYIRLI CUMALAR

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Cuma`nın yüzü suyu hürmetine, açılmasını dilediğin tüm kapıların Açılması duası ile. Cuma'mız mübarek ve hayır olsun.

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 2

Zengin olan Allah'tır (cc). Bizim zenginliğimiz Allah'tandır. Gönül zenginliğimizi arttır Ya Rabbi! Hayırlı cumalar

Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. 'Mevlana' Hay Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 3

Melekler daima duacınız olsun... Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun... Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun...

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı Cumalar!

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 4

Bildirdiğin ve yaydığın o büyük Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap... Hayırlı Cumalar...

Günlerinizin en faziletlisi Cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salavat getiriniz. Zira sizin salat bana sunulur. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar!

Ey alemleri yaratan Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur'an'dan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. Hayırlı Cumalar!

Geldim o büyük dergâhına ya Rab!
Ağlatma bizi mübarek cuma hatırına lütfet...
Kullukta bu Seyri değil erbap,
Reddetme, bu günahkâr kulu affet! Hayırlı Cumalar...

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 5

Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

İnsan oğlu geçmişin her zaman hasretçisi, geleceğin sabırsızca özlemcisi, yaşadığı anın maalesef şikayetçisidir… Allah bizi şikayet edenlerden değil, şükredenlerden eylesin... Hayırlı Cumalar!

Bugün Bayram Olsun
Hüzünler Dönüşsün Sevince.
Rabbim Yaralarımızı Sarsın Rauf Adıyla
Kalbimizdeki Marazları Gidersin Şafi Namıyla
Cumanız Mübarek Olsun!

Allah’ım! Dilediğini veren, dilediğini de alan o büyük kudretin ile hayatımıza bereket ihsan eyle. Hayırlı Cumalar.

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle…. Hayırlı Cumalar...

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 6

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma…. Hayırlı Cumalar

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile Hayırlı Cumalar Dilerim.

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tevbe edin kardeşler Allah af eder. Hayırlı Cumalar

Öyle yollar uzanır ki hakka yürümek için, tomurcuklar yeşerir güller açar Onu görmek için, dua eden birileri var senin için. Send e dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun

Kalbimiz imana, gönlümüz İslam'a, dilimiz Kur'an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu Ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ey Büyük Rabbimiz! Bugün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud’a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Günahlarımızı affet hayırlı Cumalar.

Her Cicek Güzeldir Gül'ün Yeri Ayrı
Her Kitap Güzeldir Kur'an'ın Yeri Ayrı
Her İnsan Güzeldir Senin Yerin Ayrı
Her Gün Güzeldir Cuma'nın Yeri Ayrı ... Hayırlı Cumalar

Hayatta en güzel şey kimine göre mutluluk, kimine göre sevgidir, kimine göre de paradır. Hastaya sorsan sağlık, yalnıza sorsan yoldaş der. Kocaya sorsan hayırlı bir Eş. Fakat hatırlanmak herkesi mutlu eder. Hatırladıklarınızdan olmak ümidiyle hayırlı Cumalar dilerim.

CUMA MESAJLARI 14 TEMMUZ: Ayetli, hadisli, bayraklı cuma mesajları 2023 yeni resimli sözler - Resim : 7

Bugün Cuma'nın hürmetine. Allah'ım kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi daraltma, senden başka kapı aratma, kimseye muhtaç etme hayırlı Cumalar

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

Kalbimiz imana, gönlümüz İslam'a, dilimiz Kur'an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar!

Cumanız mübarek olsun, Rabbim yapacağınız her türlü ibadetlerinizi kabul eylesin. Hayırlı Cumalar

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı cumalar dilerim. Hayırlı Cumalar.

 

İşte 14 Temmuz 2023 cuma hutbesi tam metni Kadınlar isyan ediyor: LGBT'liler kadınlar tuvaletinde poz veriyor Öğretmenlik Meslek Kanunu'ndaki bazı maddeler değişti Sevgilisiyle tatile gidemeyen genç kızın isyanı